top of page

Όταν το Στοίχημα Γίνεται Παγίδα: 5 Λάθη που Πρέπει να Αποφύγετε

Έγινε ενημέρωση: 15 Ιουλ

Το Στοίχημα πέρα από την διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει, πολλές φορές μετατρέπεται σε εργαλείο απώλειας χρημάτων και με όλα τα δυσάρεστα αποτελέσματα που μπορεί να ακολουθήσουν μετά από αυτό. Παρακάτω θα διαβάσετε τα πιο σημαντικά λάθη που κάνει η πλειοψηφία των παικτών στο στοίχημα (και κυρίως των νέων παικτών που αρχίζουν να παίζουν σε καθημερινή βάση).


5 Λάθη στο Στοίχημα

 

1.''Κυνήγι της Χασούρας''

Το να ''Κυνηγάς την Χασούρα'' σου στο 95% το περιπτώσεων έχει αποδειχθεί καταστροφικό. Όταν έχει αρχίσει ένα κακό σερί, μην το ''πιέζετε'' δεν θα γυρίσει... Πλέον παίζεται με το συναίσθημα και αυτό αποτελεί ένα από τα κυριότερα λάθη που κάνουνε οι περισσότεροι παίκτες. Κάντε υπομονή και η ρέντα θα ξανα είναι με το μέρος μας. Ο κερδισμένος παίκτης ξέρει να χάνει να το θυμάστε αυτό. Στόχος είναι το μακροχρόνιο κέρδος, δεν έγινε κανένας πλούσιος από το στοίχημα σε μία μέρα.





2.Πολλά ματς σε ένα δελτίο


Όσο λιγότερα ματς παίξετε τόσο το καλύτερο. Σίγουρα έχετε δει πολλές φορές παρολί να σπάνε για 1 ματς. Είναι ένας άτυπος κανόνας που πρέπει να προσέξετε. Ιδανική επιλογή, ειδικά για κάποιον αρχάριο, είναι οι 2 με 2 επιλογές σε ένα κουπόνι. Είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε σε όσο το δυνατόν λιγότερα πρωταθλήματα, να δώσετε την προσοχή σας σε αυτά και σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι θετικά σε βάθος χρόνου, αφού όταν βάζετε επιλογές στο δελτίο σας από αγώνες και πρωταθλήματα που δεν έχετε ασχοληθεί, συνήθως δεν έχει την επιθυμητή κατάληξη.



3. Ποντάρισμα εκτός ορίων


Ποτέ μην ποντάρετε παραπάνω χρήματα από όσο αντέχει η τσέπη σας. Μην επηρεάζεστε όταν βλέπετε πονταρίσματα με μεγάλα ποσά, εσείς παίξτε σύμφωνα με την δική σας δυνατότητα. Όταν το στοίχημα επηρεάζει αρνητικά άλλες οικονομικές σας υποχρεώσεις ίσως είναι η αρχή του κακού και πρέπει να το αναγνωρίσετε και να το αποτρέψετε ώστε να μην συμβεί ξανά. Θέστε ένα όρια στα πονταρίσματα σας και μην ξεφεύγετε από αυτά.


4. Απουσία Στρατηγικής


Θέστε στρατηγική στο παιχνίδι σας. Καταστρώστε ένα ''πλάνο'' και ακολουθήστε το ώστε να δείτε αν σας ικανοποιεί και σας αποφέρει τα θεμιτά αποτελέσματα στο κέρδος. Για παράδειγμα ορισμένοι παίκτες πάιζουν μόνο όβερ διότι αυτό τους αρέσει, το θεωρούν πιο εύκολο και έχει μεγαλύτερα ποσοστά επαλήθευσης, άλλοι ακολουθούν την γνωστή σε πολλούς στρατηγική Martingale, κάποιοι παίζουν μόνο Χινάρια και ορισμένοι μπορεί να ακολουθούν κάποια ομάδα και να ποντάρουν κόντρα σε αυτήν η υπέρ της. Μην ποντάρετε βάση το αίσθημα της στιγμής, ορίστε στο παιχνχίδι σας ένα πλάνο και ακολουθήστε το.


5. Ποντάρισμα στα ''τυφλά''


Το ποντάρισμα στα ''τυφλά'' είναι ένα λάθος που συναντάται συχνά, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι οι ''γκουρού'' του στοιχήματος. Για να ποντάρετε με αυτό τον τρόπο απαιτεί τεράστια εμπειρία και γνώση στο στοίχημα. Είναι πιο συνετό να κάνετε έρευνα στα παιχνίδια που θέλετε να ποντάρετε, ψάχνοντας μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες όπως απουσίες παικτών, φόρμα ομάδων, γενικά τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες μίας ομάδας. Έτσι η σωστή έρευνα και μελέτη είναι απαραίτητη ώστε να είστε σωστά ενημερωμένοι πριν το ποντάρισμα σας.




 

Για να διατηρήσετε έναν υγιή και υπεύθυνο τρόπο στοιχηματισμού, θυμηθείτε πάντα ότι η σύνεση και ο έλεγχος είναι τα κλειδιά. Καθορίστε έναν προϋπολογισμό για το στοίχημά σας, μην υπερβαίνετε ποτέ τα όρια σας και αναζητήστε βοήθεια αν αισθάνεστε ότι ο στοιχηματισμός έχει πάρει τον έλεγχο στην καθημερινότητα σας. Όταν είστε συνέχεια μέσα στο παιχνίδι παύει να είναι πλέον παιχνίδι.


Με τη σωστή προσέγγιση, το στοίχημα μπορεί να παραμείνει ένας ασφαλής και ψυχαγωγικός τρόπος να δοκιμάζετε την τύχη σας.


Comments


bottom of page