top of page

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 30/11|ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ






Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Φράιμπουργκ, σε ένα παιχνίδι που οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί, όσο αναφορά την προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πειραιώτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση του ομίλου και μόνο με νίκη μπορούν να έχουν ζωντανές ελπίδες για την δεύτερη θέση και πάλι με σενάρια που να ευνοούν τους ίδιους. Προέρχεται από νίκη στο Ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον Παναιτωλικό, σε ένα άδειο Γ. Καραισκάκης. Ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ πέτυχε την ισοφάριση με ένα τυχερό σουτ του Έζε εκτός περιοχής και στη συνέχεια ''μίλησε'' η ποιοτική κλάση του Φορτούνη πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ με σουτ εκτός περιοχής και τον Ελ καμπί να διαμορφώνει το 3-1, ωστόσο δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση του με τις αδυναμίες στην άμυνα να είναι αισθητές.

Στα αγωνιστικά νέα προβληματισμό δημιουργεί στον Ισπανό τεχνικό Ντιέγκο Μαρτίνεθ, οι απουσίες στο κέντρο της άμυνας των Πορόσο και Φρέιρε, με πιθανό δίδυμο τον Ρέτσο και Ντόι. Έχει επιστρέψει ο έμπειρος αμυντικός μέσος Ιμπόρα, αλλά δεν φένεται να επικρατεί το σενάριο χρησιμοποίησης του.


 

Η Φράιμπουργκ υποδέχεται τους ερυθρόλευκους με στόχο την νίκη για να ''παίξει την πρώτη θέση την τελευταία αγωνιστική στο Λονδίνο με την Γουέστ Χαμ. Με την ισοπαλία εξασφαλίζει την δεύτερη θέση του ομίλου. Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φόρμα, αφού στο Γερμανικό πρωτάθλημα έχει να κερδίσει παιχνίδι από τις 21/10! Από τότε μετράει 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, αφού στο ενδιάμεσο ''καθάρισε'' τις 2 αναμετρίσεις με την Μπάτσκα Τόπολα, εντός και εκτός έδρας, για τις ευρωπαικές της υποχρεώσεις. Δέχεται εύκολα γκολ στα παιχνίδια της και συχνά βρίσκεται πίσω στο σκορ να κυνυγάει το ματς. Την τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα ήρθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στην Ντάρμσταντ.


Στα αγωνιστικά νέα εκτός παραμένουν οι Γκίντερ, Κίλμπερ, Φίλιπ και Κάιτελ. Έτοιμος να επιστρέψει όπως όλα δείχνουν είναι ο Εεπιθετικός Σαλάι.


 



Πρόταση: Κακές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατούν στον αγώνα. Χιόνι και κρύο έχει αυτή τη στιγμή στην Γερμανία. Ο ολυμπιακός θα τα δώσει όλα, δίνοτας πρώτα μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα του και στη συνέχεια να εκμεταλευτεί τις φάσεις που θα δημιουργήσει. Η Φράιμπουργκ θα μπει δυνατά στην έδρα της και πιστεύουμε το παιχνίδι θα είναι κοντά στα 2 έως 3 γκολ στο 2.02


 

Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού




Hozzászólások


bottom of page