top of page

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΜΙΛΑΝ (30/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΜΙΛΑΝ (30/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΣΕΡΙΕ Α

 
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΜΙΛΑΝ (30/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ
 

Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Μίλαν στο Αρτέμιο Φράνκι (30/03/24 21:45), για την 30η αγωνιστική δράση της στοίχημα σεριε α. Δύσκολα χάνουν στην έδρα του οι ''Βιόλα'', σε πολύ καλή κατάσταση πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων η Μίλαν, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών.





 

Η Φιορεντίνα στον τελευταίο αγώνα που έδωσε για το Κόνφερενς Λιγκ ,πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων, ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με την Μακάμπι Χίαφα με σκορ 1-1, ωστόσο συ συνδυασμό με την νίκη στον πρώτο αγώνα πήρε το εισίτήριο της πρόκρισης στους 8 της διοργάνωσης. Προηγήθηκε στο 59' με το τέρμα του Μπάρακ και ήλεγχε πλήρως το παιχνίδι καθόλου την διάρκεια του και το δίκαιο θα ήταν να είχε σκοράρει περισσότερα τέρματα. Το γκολ που πέτυχε η Μακάμπι Χάιφα στο 88' δεν άλλαξε κάτι όσο αναφορά την υπόθεση πρόκριση. Στην Σέριε Α, στην τελευταία αναμέτρηση με αντίπαλο την Ρόμα στην Φλορεντία το ματς τελείωσε ισόπαλο με σκορ 2-2. Πλούσιο παιχνίδι σε ευκαιρίες με την Φιορεντίνα να χάνει πέναλτι στο όταν προηγούταν με 2-1 και μπορούσε να τελειώσει εκεί το έργο ωστόσο η Ρόμα βρήκε απάντηση στις καθυστερήσεις. Συνεχίζεται το κυνήγι των πρώτων έξι θέσεων που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Βίολα δεν θα έχουν διαθέσιμο τον πρώτο σκόρε της ομάδας στο πρωτάθλημα, Τζιακόμο Μποναβεντούρα, ενώ υπάρχει σενάριο επιστροφής των μέχρι πρότεινος τραμαυτιών Κρίστενσεν και Κουάμε.


 

Η Μίλαν έχει χτίσει ένα σερί 5 νικών σε Ευρώπη και Σέριε Α, έχει προσπεράσει πλέον την Γιουβέντους και είναι αυτή στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με διαφορά 3 πόντων από την ''Μεγάλη Κυρία'', αλλά με τους 14 πόντους που απέχει από την κορυφή και την Ίντερ, ρεαλιστικός στόχος είναι η κατάληψη και ο τερματισμός στην δεύτερη θέση. Καλή επίδοση για τους Ροσονέρι μακριά από το Μιλάνο έχοντας 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες μαζεύοντας 30 βαθμούς. Χωρίς τους Τέο Ερνατνές λόγο καρτών και των Καλουλού, Πογκεμπά και Κέχερ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραμαυτισμών, θα παραταχθεί η ομάδα του Πιόλι.



Πρόταση: Κομβική η απουσία του Μποναβεντούρα για την Φιορεντίνα. Η Μίλαν είναι ανώτερη ομάδα και σίγουρα μπορεί να φύγει με το τρίποντο από την Φλορεντία. Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη βέβαια οι άμυνες και των δύο αντιπάκλω. Καταλήγουμε στο Χ2 Διπλή ευκαιρία και over 1.5 στο 1.91


 



Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευση

Komentáře


bottom of page