top of page

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (02/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (02/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ

 

Η Φιορεντίνα θα υποδεχτεί την Κλαμπ Μπριζ στο Αρτέμιο Φράνκι για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κόνφερενς Λιγκ. Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες προέρχονται από εμφατικές νίκες στα πρωταθλήματα τους. Οι "βιόλα" θεωρούνται ελαφρώς το φαβορί, ωστόσο οι Βέλγοι είναι μία πολύ καλή ομάδα και με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Φλωρεντία είναι αρκετά πιθανό να βρεθούν αυτοί στον τελικό που θα γίνει στην Αθήνα στις 29 Μαΐου στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ. Όποια ομάδα προκριθεί θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Άστον Βίλα - Ολυμπιακός.


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (02/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ


Η Φιορεντίνα συνέτριψε την Σασουόλο στο εντός έδρας παιχνίδι για την Σέριε Α με 5-1, σκοράροντας 4 τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Για τους "Βιόλα" σκόραρα οι Ρικάρντο Σότιλ 17', Μαρτίζ Κουάρτα 54', Νίκολας Γκονζάλεζ 58' 66' και ο μέσος Μπαράκ 62'. Στο πρωτάθλημα η Φιορεντίνα βρίσκεται στην 8η θέση και δίνει μάχη για να τερματίσει σε θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην προημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ απέκλεισε την Βικτόρια Πλζεν, πιο δύσκολα από ότι αναμενόταν με δύο αγώνες να λήγουν 0-0 και την Φιορεντίνα να επικρατεί στην παράταση με 2-0 στην έδρα της.




Η Κλαμπ Μπριζ δείχνει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από εφτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο βελγικό πρωτάθλημα επικράτησε την Κυριακή στο ντέρμπι με την Γκενγκ εκτός έδρας με σκορ 0-3 και πέρασε έτσι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ. Στην προημιτελική φάση απέκλεισε τον ΠΑΟΚ κερδίζοντας και τους δύο μεταξύ τους αγώνες με 1-0 εντός και 0-2 στην Τούμπα, δείχνοντας την ανωτερότητας της καθόλη την διάρκεια και των δύο αναμετρήσεων.




Πρόταση: Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, προέρχονται από νίκες με μεγάλα σκορ. Σίγουρα θα είναι πιο προσεκτικές καθώς θα παίξουν έναν ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θα επιλέξουμε το 2 έως 3 συνολικά γκολ στο 1.95 καλύπτοντας τα πιο πιθανά αποτελέσματα.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.




Comments


bottom of page