top of page

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22/02/24) ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει να αγωνιστεί στην Βουδαπέστη στο Γκρουπάμα Αρένα (22/02/24 22:00), για την ρεβάνς των play offs του Κόνφερενς Λιγκ απέναντι στην Φερεντσβάρος, έχοντας το προβάδισμα του 1-0 από τον πρώτο αγώνα της σειράς στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο νικητής του ζευγαριού προκρίνεται στη φάση των 16 της διοργάνωσης.


*Δεν υπάρχει πλεονέκτημα εκτός έδρας γκολ, αν τα συνολικά τέρματα είναι ίσα, τότε το παιχνίδι οδηγείται στην παράταση.


ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22/02/24) ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Η Φερεντσβάρος ηττήθηκε με 1-0 στον πρώτα αγώνα. Μπήκε καλά στο παιχνίδι ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατόρθωσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της από το πρέσινγ του Ολυμπιακού και ηττήθηκε δίκαια βάσει συνολικής εικόνας. Με όπλο την έδρα της θα επιδιώξει να ανατρέψει την σε βάρος κατάστασης της, διαθέτει ποιότητα στην επίθεση ωστόσο αμυντικά έχει αδύναμα σημεία. Δεν αγωνίστηκε μετά το ματς στο Φάληρο και παέι ''ξεκούραστη'' στην ρεβάνς. Μοναδικός απών ο τραυματίας Αντάν Χαμάι.


 

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο επίσημο αγώνα με τον Ισπανό τεχνικό Μεντιλίμπαρ μπήκε με το δεξί, διαβάζοντας σωστά την αντίπαλη ομάδα και με σωστή πίεση ψηλά πήρε δίκαιη νίκη 1-0 με γκολ του Ελ Καμπί στο 83' έπειτα από πολύ όμορφη ενέργεια του Ρόντινεϊ από τα πλάγια. Στο ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα θριάμβευσε νικώντας 1-4 κάνοντας το τέλειο παιχνίδι. Ήταν κυριαρχικός από την έναρξη του παιχνιδιού και με τέρμα του Ναβάρο στο 29', ένα γκολ με άπιαστο σουτ από τον κορυφαίο της αναμέτρησης Ποντένσε στο 54' και δύο γκολ του Ελ Καμπί σφραγίστηκε η μεγάλη νίκη όπου τον έβαλε ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης πρωταθλήματος. Είναι φανερό πράγματι, πως με τον Μεντιλίμπαρ οι ερυθρόλευκοι έχουν μεταμορφωθεί και βρίσκονται σε τρομερή φόρμα. Με όλους του παίκτες διαθέσιμους θα παρουσιαστεί στην Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός.


 

Πρόταση: Η Φερεντσβάρος διαθέτει σίγουρα καλούς ποδοσφαιριστές επιθετικά, ωστόσο ένας σοβαρός Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Με την εικόνα που παρουσιάζει στις τελευταίες αναμετρήσεις η πρόκριση δεν μπορεί να χαθεί. Έγινε σωστή διαχείριση παικτών ώστε να έχει ξεκούραστους ορισμένους για το εν λόγο παιχνίδι. Πάμε με το Χ2 Διπλή ευκαιρία στο 1.70.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Commenti


bottom of page