top of page

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (18/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (18/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ


ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (18/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Η Φενερμπαχτσέ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο ''Sukru Saracoglu'' στην Κωνσταντινούπολη (18/04/24 22:00), για την ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κόνφερενς Λιγκ, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, μετά το 3-2 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα, την περασμένη Πέμπτη στο Φάληρο.


Όποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, θα βρεθεί απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Άστον Βίλα - Λιλ.








Η Φενερμπαχτσέ παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Γ. Καραϊσκάκης με 3-0 στο 57', κατάφερε με τα τέρματα των Τάντιτς 68' και Καβετσί 74' να μπει ξανά στο ''κόλπο'' της πρόκρισης, έχοντας μάλιστα και σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Σημαντικά λάθη στην άμυνα και η κακή φυσική κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών έφεραν το βαρύ 3-0 σχετικά εύκολα, όμως με την δεδομένη ποιότητα ορισμένων παικτών της, έδειξε πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει και έτσι ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Το Σάββατο αγωνίστηκε για το εγχώριο πρωτάθλημα στην έδρα της Καραγκουμρούκ, όπου παρότι στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ 1-0, στην επανάληψη τα δύο τέρματα των Έντιν Τζέκο 49' και Μπατσουαγί 57' σφράγισαν την ανατροπή. Η Φενερμπαχτσέ έχει την καλύτερη επίδοση επιθετικά στο Τούρκικο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει 81 φορές! Ενώ στην έδρα της την φετινή σεζόν έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές, μία στο πρωτάθλημα και μία στην προηγούμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ από την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ. Σημαντική απουσία για τους Τούρκους ο Βραζιλιάνος ποιοτικός μέσος Φρεντ, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Λουάν Πέρες, Κινγκ και Όστερβόλντε.






Ο Ολυμπιακός έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στην έδρα του, μπήκε δυνατά στον αγώνα πιέζοντας ψιλά, υποχρεώνοντας την άμυνα της Φενέρ να κάνει λάθη που οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν πλήρως. Αρχικά το σκορ άνοιξε ο Φορτούνης με ωραίο σουτ εκτός περιοχής στο 8' ενώ στο 32' ο ίδιος μοίρασε όμορφα την μπάλα τον Γιόβετις ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Λιβάκοβιτς για το 2-0. Στο 57', ξανά μετά από πίεση των παικτών του Ολυμπιακού ο Ελ Καμπί μοίρασε όμορφα στον Τσικίνιο ο οποίος έγραψε το 3-0. Στην συνέχεια η Τούρκικη ομάδα πήρε μέτρα στο γήπεδο με την είσοδο του Φρεντ, εκμεταλλεύτηκε το αχρείαστο πέναλτι του Ρέτσου στο 68' και την αδράνεια στην άμυνα των ερυθρόλευκων στο 74' κάνοντας το τελικό 3-2. Οι Πειραιώτες πηγαίνουν ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα στην Κωνσταντινούπολη αφού και με το ''Χ'' προκρίνονται. Το θετικό για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ είναι πως δεν είχε αγώνα ενδιάμεσα και θα είναι θεωρητικά πιο ''φρέσκια'' στην αναμέτρηση. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ρέτσος λόγο συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Επιστρέφει στην αποστολή ο Ποντένσε.





Πρόταση: Η Φενερμπαχτσέ είναι δεδομένο πως θα επιδιώξει να μπει δυνατά και να εκμεταλλευτεί την δυναμική της έδρας της. Είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά, διαθέτει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως φάνηκε και στον πρώτο αγώνα. Αμυντικά έχει θέματα και ο Ολυμπιακός αν βρει κενούς χώρους μπορεί να σκοράρει. Οι ερυθρόλευκοι έχουν καλή παράδοση κόντρα στους Τούρκους με 3 νίκες στα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Λογικά θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι παρόμοιο με το πρώτο. Επιλέγουμε το Over 2.5 και Goal - Goal στο 1.90


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.












Comentarios


bottom of page