top of page

ΤΣΕΛΣΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ (02/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΤΣΕΛΣΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ |ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

 

"Λονδρέζικο" ντέρμπι, με την Τσέλσι να υποδέχεται στο Στάμφορντ Μπριτζ την Τότεναμ (02/05/24 21:30), στο πλαίσιο της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξουν αμφότερες με τους γηπεδούχους να δίνουν μάχη για να βγουν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν ενώ τα "σπιρούνια" αποσκοπούν την είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.



ΤΣΕΛΣΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ (02/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ
 


 

Η Τσέλσι στον τελευταίο αγώνα που έδωσε στο Βίλα Παρκ κόντρα στην Άστον Βίλα, παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, απάντησε με τα δύο τέρματα των Μαντουέκε στο 63' και Κάλαγκερ στο 81', παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Προηγουμένως είχε διασυρθεί στο ντέρμπι Λονδίνου στο Έμιερεϊτς από την Άρσεναλ με 5-0. Είναι κομβικό για την ομάδα του Ποτσετίνο να τερματίσε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ για να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, αλλίως η χρονιά θα θεωρηθεί πλήρως αποτυχημένη. Εντός έδρας οι μπλε μετράνε 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες με απολογισμό τερμάτων 35:25. Στα αγωνιστικά νέα σταθερά οι πολλές απουσίες συνεχίζονται να ταλαιπωρούν τον Ποτσετίνο με τους Φοφανά, Τζέιμς, Τσίλγουελ, Γκούστο, Κόλγουϊλ να απουσιάζουν στην άμυνα, Φερνάντες, Λάβια, Ουγκοτσούκβου, Τσουκβουεμέκα και Κρίστοφερ Ενκούνκου να μην υπολογίζονται στην μεσαία γραμμή. Αμφίβολος για ακόμη ένα παιχνίδι κρίνεται ο Ραχίμ Στέρλινγκ.



Η Τότεναμ δεν τα κατάφερε και αυτή εξίσου κόντρα στην Άρσεναλ και ηττήθηκε εντός έδρας με τελικό σκορ 2-3. Στο ημίχρονο ήδη βρισκόταν πίσω με 3 τέρματα με τους Ρομέρο στο 64' και Σον με πέναλτι στο 87' να μειώνουν μη μπορώντας στην συνέχεια να ολοκληρώσουν μία σπουδαία ανατροπή. Προηγουμένως η ομάδα του Ποστέκογλου είχε υποστεί βαριά ήττα στην έδρα της Νιούκαστλ με 4-0. Τα σπιρούνια είναι υποχρεωμένα να πάρουν το τρίποντο στον Στάνφορμ Μπριτζ, ειδάλλως θα απομακρυνθούν αρκετά από την Άστον Βίλα και την τέταρτη θέση. Εκτός έδρας μετράνε συνολικά στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες και απολογισμό τερμάτων 31:28. Στα αγωνιστικά νέα συνεχίζουν εκτός οι αμυντικοί Ουντότζιε, Σεσενιόν, ο μέσος Σάλομον κι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Φόρστερ.




Πρόταση: Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σερί αγώνες που σημειώνονται αρκετά τέρματα. Δεν τα πάνε καλά αμυντικά και αγωνίζονται ανοιχτά με αρκετά επιθετική φιλοσοφία αμφότερες. Πάμε με το 4 έως 6 συνολικά γκολ στο 2.10. Αρκετά δύσκολο να σημειωθούν λίγα γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.




Comments


bottom of page