top of page

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (04/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (04/04/24 22:15) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

 
ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (04/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Η Τσέλσι υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ (04/04/24 22:15), για την 31 αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Απογοητεύουν και οι 2 ομάδες για ακόμη μία σεζόν με τις επιδόσεις τους. Βρίσκονται μακριά από τα στάνταρ τους για ακόμη μία σεζόν, με τους Λονδρέζους σε χειρότερη μοίρα καθώς είναι στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας, 9 πόντους μακριά από την 5η θέση όπου βρίσκεται η Τότεναμ.





 



Η Τσέλσι διανύει μία απογοητευτική σεζόν ωστόσο το τελευταίο διάστημα με εξαίρεση κάποιες ''γκέλες'', έχει παρουσιάσει βελτίωση στην εικόνα της και αυτό έχει ως επόμενο να έρχονται καλά αποτελέσματα. Μετά από την ήττα στον τελικό του EFL CUP στην παράταση από την Λίβερπουλ έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, και σε όλα της αυτά τα παιχνίδια σημειώθηκαν περισσότερα από 4 και πάνω συνολικά τέρματα. (Over 2.5). Στον τελευταίο της αγώνα απέναντι στην Μπέρνλι στο Λονδίνο, ήρθε ισόπαλη με τελικό σκορ 2-2 με τον Πάλμερ να βρίσκει δίχτυα δύο φορές για λογαριασμό των Μπλε, φτάνοντας τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας μετράει φέτος στο πρωτάθλημα, 6 νίκες 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Με τα περιθώρια πλέον να έχουν στενέψει αρκετά για τους μπλε, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έχει ως στόχο να τερματίσει όσο πιο ψηλά κατορθώσει στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά έχει και τον ημιτελικό με την Μάντσεστερ Σίτι για το FA CUP, που είναι και ο μόνος τίτλος για τον οποίο μπορεί να ελπίζει. Τεράστια η λίστα απουσιών για τους Λονδρέζους με τους Ενκούνκου, Ρις Τζέιμς, Τσίλγουεαλ, Φοφάνα, Ρομέο Λάβια και τον τερματοφύλακα Ρόμπερτ Σάντσες να μην υπολογίζονται. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Κόλγουιλ, Μάλο Γκούστο καιΤρεβό Καλομπά.





Η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ προέρχεται και αυτή από ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Μπρέντφορντ στο Λονδίνο, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Πολύ αρνητική επίδοση για την ομάδα του Τεν Χαγκ, καθώς η Μπρεντφορντ δημιούργησε συνολικά 31 τελικές! από τις οποίες 'όμως οι 5 βρήκαν στόχο, με την ισοπαλία να ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να διεκδικήσουν οι γηπεδούχοι από το ματς. Εφτά νίκες για του κόκκινους διαβόλους μακριά από το Ολντ Τράφορντ την φετινή σεζόν μετράνε για το πρωτάθλημα, με δύο ισοπαλίες και έξι ήττες στον συνολικό απολογισμό. Σε 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγούταν στο ημίχρονο. Σταθερά απόντες οι τραυματίες Μαλάσια, Λουκ Σο, Μαρσιάλ. Ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετχοή των Ράφαελ Βαράν, Τζόνι έβανς και Λίντελοφ δημιουργώντας ερωτιματικά όσο αναφορά την αμυντική παράταξη.




Πρόταση: Νικήτρια με 2-1 ήταν η Γιουνάιτεντ στο πρώτο φετινό μεταξύ τους παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ. Τρία συνεχόμενα ματς τελευταία στο Λονδίνο έχουν τελειώσει ισόπαλα, με την Τσέλσι να κρατάει μία κακή παράδοση απέναντι στην Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ αφού έχει να την κερδίσει από το 2018! Προφανώς μιλάμε για ομα΄δες που παίζουν ανοιχτά και με πολλά γκολ στα παινχίδια τους. Αρκετά χαμηλές οι αποδόσεις του goal goal και over για να μας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Επιλέγουμε το 2 έως 3 συνολικά γκολ στο 2.30. Σημαντικές απουσίες και για τις δύο πλευρές ίσως να μην δώσουν παραπάνω έμφαση στο αμυντικό κομμάτι και να μην γίνει τόσο ανοιχτό παιχνίδι όσο αναμένεται.



 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευση


Bình luận


bottom of page