top of page

ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ EFL CUP (25/02/24) - ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τελικός EFL CUP στην Αγγλία ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ στο Γουέμπλεϊ (25/02/24 17:00). Όλα για όλα για τους Λονδρέζους που ουσιαστικά οι δύο στόχοι που έχουν μείνει την φετινή κακή σεζόν είναι η κατάκτηση των δύο κυπέλλων Αγγλίας. Φαβορί η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, Λίβερπουλ, όπου όπως είναι γνωστό είναι η τελευταία χρονιά του Κλοπ στον πάγκο της ομάδας.


ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ EFL CUP (25/02/24) - ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 



Η Τσέλσι μοιάζει να παρουσιάζει βελτίωση σε σχέση με την εικόνα που είχε δείξει στις 2 σερί εμγατικές ήττες από Λίβερπουλ και Γουλβς. Στα 3 τελευταία παιχνίδια της έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία με την Σίτι στο Έτιχαντ με 1-1. Θα μπορούσε να φύγει ηττημένη βέβαια από το Μάντσεστερ αφού η Σίτι είχε συντριπτική κατοχή μπάλας 70% έναντι 30% των Λονδρέζων και έχασε αρκετές ευκαιρίες αφού πρώτα η Τσ'ελσι είχε προηγηθεί στο4 42' με τον Στέρλινγκ. Θα ρίξει πολύ βάρος στον συγκεκριμένο τελικό καθώς η ομάδα του Ποτσετίνο δεν έχει την ευκαιρία να πετύχει σημαντικά πράγματα μέσα στην φετινή σεζόν. Αμφίβολη η συμμετοχή του Τιάγκο Σίλβα στο κέντρο της άμυνας.


 

Η Λίβερπουλ, η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ προφανώς η ομάδα του Κλοπ στην τελευταία του σεζόν θα επιδιώξει να κλείσει την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προέρχεται από 3 σερί νίκες, μετά την ήττα της από την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς με 3-1. Σε όλα της τα παιχνίδια σημειώθηκαν αρκετά γκολ επιβεβαιώνοντας το Goal-Goal και over 2.5 και στα 6 τελευταία ματς. Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν στο Γουέμπλεϊ οι ''ρεντς''. Εκτός από τους Αλεξάντερ Άρνολντ, Άλισον, Ντιόγκο Ζότα, Τζόουνς, Μάτιπ και Τιάγκο, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σαλάχ και Νούνιεζ.


 


Πρόταση: Ελαφρώς φαβορί η Λίβερπουλ, όσο μπορεί να θεωρηθεί φαβορί μία ομάδα σε έναν τελικό. Αξιοσημείωτο πως στις τελευταίες 8 συνατήσεις των δύο ομάδων, οι 7 έχουν λήξει ισόπαλες. Το 2022 βρέθηκαν αντιμέτωπες και στους 2 τελικούς Fa Cup και EFL Cup με τους αγώνες να ''κολάνε'' στο 0-0 και την Λίβερπουλ να κερδίζει τα τρόπαια στα πέναλντι. Δύσκολα θα ανοίξει το παιχνίδι ειδικά στο πρώτο μέρος. Επιλογή μας το Χ ημίχρονο στο 2.40


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά και τις αναλύσεις μας.


Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης

Comments


bottom of page