top of page

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ (28/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ (28/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

 

Η Τότεναμ θα υποδεχτεί την Άρσεναλ στο "Tottenham Hotspur Stadium" (28/04/24 16:00), στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Τα "Σπιρούνια" θα επιχειρήσουν να ανακόψουν την ξέφρενη πορεία των "Κανονιέρηδων" στην κούρσα του τίτλου, με στόχο βέβαια και την είσοδο τους στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που δίνει το εισιτήριο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επερχόμενης σεζόν.


ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ (28/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ


 

Προγνωστικά:


Η Τότεναμ προέρχεται από βαριά ήττα στην έδρα της Νιούκαστλ με 4-0. Παρότι είχαν συντριπτική κατοχή της μπάλας υπέρ τους (27%-73%) δεν κατόρθωσαν κα δημιουργήσουν σοβαρές ευκαιρίες για γκολ και δέχτηκαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους γηπεδούχους να είναι ξεκάθαρα ανώτεροι στον συγκεκριμένο αγώνα. Η ομάδα του Ποστέκογλου κυνηγάει την τετράδα και είναι σημαντικό να μην ηττηθεί στο επερχόμενο Λονδρέζικο Ντέρμπι. Εντός έδρα μετράει συνολικά 12 νίκες και 4 ήττες με κανένα παιχνίδι να έχει τελειώσει ισόπαλο ενώ έχει σκοράρει σε όλα της τα εντός εκτός από το ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Στα αγωνιστικά νέα τέθηκε εκτός εξαιτίας τραυματισμού ο αμυντικός Ντέστινι Ουντόγιε.



Η Άρσεναλ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της "σκορπίζοντας" τους αντιπάλους της με την εξαιρετική φετινή επιθετική της απόδοση. Στους δύο τελευταίους αγώνες για την Πρέμιερ Λιγκ σκόραρε συνολικά 7 τέρματα και κράτησε ανέπαφη την εστία της. Στο Λονδρέζικο ντέρμπι με αντίπαλο την Τσέλσι στο Έμιερεϊτς επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-0 με τους Τροσάρντ 4', Μπεν Γουάϊτ 52', 70' και Κάι Χάβερτζ 57', 65' να σκοράρουν για λογαριασμό των "κανονιέρηδων". Σημαντικό να επισημάνουμε πως η Άρσεναλ έχει την καλύτερη επίδοση του φετινού πρωταθλήματος στα εκτός έδρας παιχνίδια μετρώντας 11 νίκες 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με απολογισμό τερμάτων 39:11. Ο Μικέλ Αρτέτα δεν έχει να διαχειριστεί κάποιο σημαντικό πρόβλημα με μοναδική απουσία αυτή του κεντρικού αμυντικού Τίμπερ.




Πρόταση:


Η Τότεναμ στην έδρα της έχει σκοράρει σε όλα της τα φετινά παιχνίδια εκτός από ένα. Η Άρσεναλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σκοράροντας για "πλάκα" κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Οδηγούμαστε στο συνδυαστικό Goal - Goal και Over 2.5 στο 1.75


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



Comments


bottom of page