top of page

ΤΟΡΙΝΟ - ΛΑΤΣΙΟ (22/02/24) ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Η Τορίνο υποδέχεται την Λάτσιο (22/02/24 21:45) σε παιχνίδι που είχε πάρει αναβολή στοίχημα σεριε α. Μόλις 1 βαθμός χωρίζει τις 2 ομάδες ομάδες στην βαθμολογία. Πολλές ισοπαλίες έχει δώσει αυτό το ζευγάρι στην προϊστορία των αναμετρήσεων.



ΤΟΡΙΝΟ - ΛΑΤΣΙΟ (22/02/24) ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

 



Η Τορίνο έχει μόλις μία ήττα την φετινή σεζόν στην έδρα της και αυτή από την πρωτοπόρο Ίντερ. Προέρχεται από νίκη απέναντι στην Λέτσε με 2-0 στην έδρα της και σκόρερ τους Μπελανόβα 50' και Ζαπάτα 81'. Δίκαιη νίκη βάσει εικόνας διότι είχε την υπεροχή του αγώνα. 4 στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Τορίνο έληξαν με Under 2.5. Είναι φανερό πως η ομάδα του Ιβάν Τζούριτς έχει ως κύριο μέλημα σε όλους του αγώνες της να κρατάει το 0 στην άμυνα. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπουοντζιόρνο, Κάμπιτς, Ρικάρντο Ροντρίγκεζ και Περ Σουρς.


 

Απότομη προσγείωση για την Λάτσιο, αφού μετά την μεγάλη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ στο Ολίμπικο απέναντι στην Μπάγερν 1-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τσίρο Ιμόμπιλε, αμέσως μετά ηττήθηκε στην έδρα της από την Μπολόνια με 1-2, παρόλο που προηγήθηκε με γκολ του Ίσακσεν στο 18'. Δεν ήταν καλύτερη της αντιπάλου της και ίσως έπαιξε σημαντικό ρόλο η κόπωση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι Λατσιάλοι μετρούν 5 νίκες 1 ισοπαλία και 6 ήττες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους. Αμφίβολη η συμμετοχή των Ροβέλα και Ζακάνι.


 

Πρόταση: Ομάδες με αμυντική προσέγγιση στον παιχνίδι τους. Πολύ κοντά και οι δύο στην βαθμολογία. Αναμένουμε ένα κλειστό παιxnίδι και επειδή το under 2.5 βρίσκεται αρκετά χαμηλά στο 1.45 θα πάρουμε το under 1.5 στο 2.50



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Commenti


bottom of page