top of page

ΤΟΡΙΝΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (13/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΤΟΡΙΝΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (13/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΣΕΡΙΕ Α

 
ΤΟΡΙΝΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (13/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ
 

Τοπικό ντέρμπι στην 32η αγωνιστική της στοίχημα σεριε α, με την Τορίνο να υποδέχεται την Γιουβέντους στο ''Στάντιο Ολύμπικο Ντι Τορίνο'' (13/04/24 19:00). Η Τορίνο θέλει βαθμούς για να δώσει συνέχεια στην δύσκολη προσπάθεια να τερματίσει στις πρώτες θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ''Μεγάλη Κυριά'' πλέον κυνηγάει την Μίλαν στην δεύτερη θέση, ωστόσο με την εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών η διαφορά των 6 βαθμών πιο εύκολα θα αυξηθεί παρά θα μειωθεί.




 

Η Τορίνο ηττήθηκε στον τελευταίο της αγώνα στην Σέριε Α, στην έδρα της Έμπολι που παλεύει για τη σωτηρία της, με τελικό σκορ 3-2. Η Τορίνο ήταν ανώτερη καθόλη την διάρκεια του αγώνα έχοντας την κατοχή (69% - 36%) και δημιούργησε 19 τελικές έναντι μόλις 4 της Έμπολι που οι 3 βρήκαν δίχτυα. Ο Ζαπάτα 60' , 90+1' ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων, φτάνοντας συνολικά τα 12 στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Στους 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες της Τορίνο επιβεβαιώθηκε το Under 2.5, ενώ ισόπαλο ήταν το σκορ και στους 5 τελευταίους αγώνες της στο ημίχρονο. Εντός έδρας μετράει 7 νίκες 6 ισοπαλίες και 2 ήττες. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ίλιτς, Πελέγκρι, Σουρς και ο αμυντικός Τζίτζι.





Η Γιουβέντους μετά από ένα αρνητικό σερί 5 αγώνων χωρίς νίκη, δείχνει να συνέρχεται, κάνοντας δύο συνεχόμενες νίκες εντός έδρας, κόντρα σε Λάτσιο (2-0) και Φιορεντίνα (1-0), κρατώντας το 0 στην άμυνα. Μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα κόντρα στην Φιορεντίνα με το τέρμα το Γκάτι στο 21', ωστόσο τα στατιστικά ''έγραψαν'' 25% κατοχή για την ''Μεγάλη Κυρία'' 'εναντι 75% για τους Φιλοξενούμενους, οι οποίοι δημιούργησαν και περισσότερες φάσεις. 13 έναντι 7 της Γιουβέντους. Δεν έχει πιάσει ακόμα τα στάνταρ της ωστόσο τα αποτελέσματα έρχονται και αυτή είναι η ουσία στο ποδόσφαιρο. Στα 4 τελευταία της παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το Under 2.5 και No Goal. Εκτός έδρας τα πάει σχετικά καλά στο πρωτάθλημα έχοντας απολογισμό 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Χωρίς σημαντικά προβλήματα θα παραταχθεί η ομάδα του Αλέγκρι με μοναδικό απών τον Πολωνό επιθετικό Μίλικ.





 

Πρόταση: Είναι τοπικό Ντέμρπι και παραδοσιακά το Τορίνο - Γιουβέντους δεν ''ανοίγει'' στο σκορ. Στα 4 από 5 τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο την Τορίνο έληξαν με σκορ 0-1 υπέρ της Γιουβέντους. Ποντάρουμε πάλι σε ένα κλειστό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες και θα πάμε με το Χ ημίχρονο στο 1.95




 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



コメント


bottom of page