top of page

Το Ντοκιμαντέρ του Μπέκαμ στο Netflix: Μια Ενδιαφέρουσα Αναδρομή στην Επιτυχημένη του Πορεία

Έγινε ενημέρωση: 15 Ιουλ



Το Ντοκιμαντέρ του Μπέκαμ στο Netflix

Το ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Μπέκαμ που προβάλλεται στο Νέτφλιξ μας μεταφέρει χρόνια πίσω στην επιτυχημένη και πολυσυζητημένη καριέρα του Άγγλου πρώην ποδοσφαιριστή. Το ντοκιμαντέρ χωρίζεται σε 4 επεισόδια διάρκειας περίπου μίας ώρας και έχει δεχτεί πολύ καλές κριτικές από το κοινό.


 

Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά με μία εισαγωγή στην παιδική ηλικία του Μπέκαμ, την αγάπη που είχε για το ποδόσφαιρο και την αγαπημένη του ομάδα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τόσο την αγάπη για το ποδόσφαιρο όσο και για την ομάδα του για την Γιουνάιτεντ την πήρε από τον πατέρα του ο οποίος απολάμβανε να βλέπει τον μικρό τότε Ντέιβιντ να κάνει τα πρώτα του ''μαγικά'' στο γήπεδο. Αυτές οι εικόνες χαρίζουν στον θεατή μια πιο ανθρώπινη πλευρά και του επιτρέπουν να συνδεθεί με τον πρωταγωνιστή αναγνωρίζοντας την αξία της οικογένειας στο δρόμο προς την επίτευξη των στόχων.


Στη συνέχεια προβάλλεται η αρχή της επαγγελματικής του καριέρας ως ποδοσφαιριστή με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να τον ανακαλύπτει και να υπογράφει συμβόλαιο με την αγαπημένη του ομάδα. Από τη Γιουνάιτεντ, την Ρεάλ, τους Λα Γκάλαξι, την Μίλαν και στο τέλος την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς και την σταδιοδρομία με την Εθνική ομάδα της χώρας του, το ντοκιμαντέρ καλύπτει κάθε στάδιο της επαγγελματικής του πορείας με εντυπωσιακά πλάνα από παιχνίδια και προπονήσεις, κρατώντας αμείωτο τον ενθουσιασμό.


 

Σημαντικό στοιχείο της σειράς είναι πως αποκαλύπτεται ταυτόχρονα με τα παραπάνω δρόμενα και η προσωπική ζωή του Μπέκαμ, συμπεριλαμβανομένων των προκλήσεων που αντιμετώπισε με τα media και την επίδραση που είχε η γυναίκα του, Βικτόρια Μπέκαμ ,τόσο στην καρίερα όσο και στη ζωή του.



Το Ντοκιμαντέρ του Μπέκαμ στο Netflix

 

Συνολικά, μπορούμε να πούμε πως το ντοκιμαντέρ είναι απολαυστικό, ειδικά για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτόν τον θρυλικό ποδοσφαιριστή. Οι εικόνες που δίνονται μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση και τονίζουν τη σημασία να ''κυνηγάς'' τα όνειρα σου προσπαθώντας να ξεπεράσεις τα εμπόδια που παρουσιάζονται μέχρι την επίτευξη των στόχων

με αποφασιστικότητα και αφοσίωση.



Δείτε το τρέιλερ που έχει αναρτήσει το Νέτφλιξ στο you tube




Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στο στοίχημα.




Comments


bottom of page