top of page

Σπόρτινγκ - Αταλάντα (06/03/24) | Προγνωστικά | Ανάλυση

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

Σπόρτινγκ - Αταλάντα (06/03/24 19:45) | Προγνωστικά Στοιχήματος- Γιουρόπα Λιγκ

 

Σπόρτινγκ - Αταλάντα (06/03/24) | Προγνωστικά | Ανάλυση

Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας υποδέχεται την Αταλάντα στο Χοσέ Αλβαλάδε (06/03/24 19:45), στο πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά για την φετινή σεζόν που βρίσκονται αντιμέτωπες, καθώς οι δύο ομάδες μονομάχησαν στον Δ' όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, με την Αταλάντα να τερματίζει πρώτη με 14 βαθμούς και την Σπόρτιγκ δεύτερη με 11 βαθμούς. Ισόπαλο ήταν το παιχνίδι στο Μπέργκαμο με σκορ 1-1, ενώ στην Πορτογαλία η Ιταλική ομάδα πήρε το διπλό με σκορ 1-2.





Η Σπόρτινγκ πήρε την πρόκριση για την φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ αποκλείοντας την Γιούνγκ Μπόιζ νικώντας στην Ελβετία με 1-3 και με ισοπαλία 1-1 στο Αλβαλάδε, σε ένα παιχνίδι που άξιζε και πάλι την νίκη σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες. Σε πολύ καλή κατάσταση η Πορτογαλική ομάδα, πρώτη στην βαθμολογία στο πρωτάθλημα της 1 βαθμό πάνω από την Μπενφίκα, την οποία απέκλεισε στο κύπελλο. Τελευταίο παιχνίδι το έδωσε εντός έδρας απέναντι στην Φαρένσε, όπου πήρε την νίκη με 3-2. Κυρίαρχη στο παιχνίδι της δημιουργεί πολλές ευκαιρίες έχοντας ''όπλο'' την πολύ καλή της επιθετική λειτουργία, ωστόσο πίσω μπορούμε να πούμε πως δεν έχει και την καλύτερη άμυνα. Να σημειώσουμε πως την φετινή σεζόν εντός έδρας έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι και αυτό είναι απέναντι στην Αταλάντα. Εκτός αποστολής ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Αντόνιπ Αντάν, ενώ σημαντική απουσία είναι αυτή του αμυντικού Γκονσάλο Ινάσιο.


 

Η Αταλάντα γνώρισε την ήττα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στο Μπέργκαμο από την έκπληξη της φετινής Σέριε Α Μπολόνια με σκορ 1-2. Ενώ προηγούταν στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, στην επανάληψη με ένα πέναλτι και ένα σουτ εκτός περιοχής βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Κυριάρχησε στον όμιλο της στο Γιουρόπα Λιγκ και φάνηκε να ήταν ένα ''κλικ'' ανώτερη στα πρώτα παιχνίδια με την Σπόρτινγκ. Έρχεται από σερί απαιτητικών αγώνων και ίσως ο παράγοντας κόπωση καθορίσει τα επερχόμενα παιχνίδια. Το καλό νέο για την ομάδα του Γκασπερίνι έιναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.



Πρόταση: Σε σχέση με τα πρώτα φετινά τους ''ραντεβού'' η Σπόρτιγκ έχει ανεβάσει στροφές την δεδομένη χρονική περίοδο ενώ η Αταλάντα βγάζει μία κούραση στα τελευταία παιχνίδια της. Επιθετικές και οι δύο ομάδες, σημειώνονται αρκετά τέρματα στους αγώνες τους. Εδώ όμως θα επιλέξουμε σημείο και θα πάμε με τον Άσσο στο 2.20 ποντάροντας στην καλή φόρμα των Πορτογάλων.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης

Comentários


bottom of page