top of page

ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΔΑΝΙΑ (16/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

Για τον Γ Όμιλο της τελικής φάσης των ομίλων του Euro 2024, η Σλοβενία θα αντιμετωπίσει την Δανία στο πλαίσιο στην πρώτης αγωνιστικής, στην «Stuttgart Arena» της Στουτγάρδης (16/06/24 19:00).


ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΔΑΝΙΑ (16/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ



Η Δανία στο προηγούμενο euro στα γήπεδα της Αγγλίας πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκε από την διοργανώτρια Αγγλία με σκορ 2-1 σε ένα μας που οι Δανοί το πάλεψαν αλλά στάθηκαν άτυχοι. Με μία πολύ καλή παρουσία στα προκριματικά λογίζεται ως το φαβορί για την δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω φυσικά από την Αγγλία. Καθοριστικό ρόλο φυσικά θα έχει το αποτέλεσμα στον επερχόμενο αγώνα με αντίπαλο την Σερβία. Καλή ήταν η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας όπου επικράτησε 2-1 της Σουηδίας και 3-1 της Νορβηγίας.



Για την Σλοβενία αυτή θα είναι η δεύτερη συνολική παρουσία της σε τελική φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δεν θα έχει εύκολη αποστολή σε όμιλο με Αγγλία, Δανία και Σερβία. Λογίζεται ως το αουτσάιντερ όμως αυτό μένει να αποδειχθεί στο γήπεδο καθώς στους 10 τελευταίους αγώνες, ανάμεσα τους φιλικά αλλά και αναμετρήσεις στα προκριματικά του euro, έχει μόλις μία ήττα και συμπτωτικά κόντρα στην επερχόμενη αντίπαλο της Δανία με σκορ 2-1. Συμπληρωματικά μετράει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ έχει βρει δίχτυα και στα 10 τελευταία παιχνίδια. Στα φιλικά προετοιμασίας επικράτησε της Αρμενίας με 2-1 και στο τελευταίο ματς ήρθε ισόπαλη με την Βουλγαρία με σκορ 1-1.



Σλοβενία - Δανία: Προγνωστικά - Στοίχημα


Πρόταση: Δεν έχουν καλή παράδοση οι Σλοβένοι κόντρα στους Δανούς. Συνολικά μετράνε 5 ήττες, 1 ισοπαλία και 0 νίκες. Οι Δανοί είναι ποιοτικότερη ομάδα με παίκτες που αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα και έχει τον πρώτο λόγο για την αναμέτρηση. Θα πάμε με το συνδυαστικό 2 + Goal - Goal στο 4.20.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page