top of page

ΣΕΡΒΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ (16/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 15 Ιουν

Για τον Γ Όμιλο στην τελική φάση των ομίλων του Euro 2024, η Σερβία κοντράρεται με την Αγγλία στην «Arena AufSchalke» του Γκελζενκίρχεν.


ΣΕΡΒΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ (16/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Οι Άγγλοι σε ακόμη ένα τουρνουά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου με σαφώς εξαιρετικά ποιοτικό ρόστερ με την πλειοψειφία να προέρχεται από ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος. Σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια στα μεγάλα τουρνουά για την Σερβία μη έχοντας όμως κάτι αξιόλογο πετύχει σε αυτές τις παρουσίες.



H Αγγλία όπως αναφέρθηκε είναι το πρώτο φαβορί για να είναι ο νικητής του euro 2024 με πληθώρα ποιοτικών παικτών όπως ο Τζούντ Μπέλιγχαμ (νικητής Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης), Φιλ Φόντεν, Χάρι Κέιν και πολλοί ακόμα. Στα φιλικά προετοιμασίας νίκησε με 3-0 τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ωστόσο ηττήθηκε με 1-0 από την Ισλανδία.


Η Σερβία με την σταθερή παρουσία στην φάση των ομίλων θα επιδιώξει ακόμη μία φορά για κάτι παραπάνω και μία πιο εμφατική πορεία. Αρχικός στόχος είναι η δεύτερη θέση δίνοντας μάχη με αντίπαλο την Δανία και στο πλάνο μπορεί να κοιτάζει και να περάσει στην επόμενη φάση ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Στα φιλικά προετοιμασίας έχασε με 2-1 από την Αυστρία και νίκησε με 3-0 τη Σουηδία.



Πρόταση: Φαβορί ξεκάθαρο η Αγγλία ωστόσο δεν είναι απίθανο να δυσκολευτεί κόντρα στην αξιόμαχη Σερβία. Λογικά θα είναι ανοιχτό παιχνίδι και εδώ θα πάμε με το over 2.5 στο 1.88


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


Comments


bottom of page