top of page

ΡΟΜΑ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (22/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

Η Ρόμα υποδέχεται στο Ολύμπικο (22/02/24 22:00) την Φέγενορντ για την ρεβάνς των play - offs του γιουρόπα λιγκ, μετά την ισόπαλη ρεβάνς στην Ολλανδία με σκορ 1-1. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ίσων τερμάτων η αναμέτρηση οδηγείται στην παράταση.


ΡΟΜΑ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (22/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

 


Η Ρόμα σκόρπισε την Φροζινόνε στην έδρα της με σκορ 0-3, εν αναμονή της ρεβανς με τους Ολλανδούς. Μεγάλο ροτέϊσον έκανε ο Ντε Ρόσσι δίνοντας χρόνο σε αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες και προφύλαξε βασικούς όπως ο Ντιμπάλα που είδε όλο τον αγώνα από τον πάγκο. Πολύ ισορροπημένος ο πρώτος αγώνας κόντρα στους Ολλανδούς με την ισοπαλία να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Σταθερά εκτός ο τραυματίας Έϊμπραχαμ ενώ ο Εντοάρντο Μπόουβ συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.


 

Σε ένα παιχνίδι που είναι απορία πως τελείωσε μόνο 1-0, η Φέγενορντ κόντρα στην αδύναμη Βάλβαϊκ, κυριάρχησε στην έδρα της έχοντας 32 τελικές προσπάθειες με 14 να καταλήγουν στην εστία. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν από το 35' με παίκτη λιγότερο. Έγινε ροτέϊσον παικτών με τους Ολλανδούς, όπου θα τα παίξουν όλα για όλα στην Ρώμη καθώς στην Ολλανδία ο τίτλος του πρωταθλητή μοιάζει να απομακρύνεται και η συνέχεια στην Ευρώπη θα αναπτερώσει το ηθικό για την συνέχεια. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπίτζλοου, Τράουνερ, Βαν ντε Μπέλτ. Αμφίβολη η συμμετοχή του Ιρανού επιθετικού Αλιρέζα Γιαχανμπακς.


 

Πρόταση: Όπως και στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν και είδαμε ανοιχτό παιχνίδι. Η Ρόμα έχει τον πρώτο λόγο αγωνιζόμενη στην έδρα της και η εικόνα της από όταν ήρθε ο Ντε Ρόσσι στον πάγκο μας ενθαρρύνει να την στηρίξουμε. Επιλέγουμε το 1 και Over 1.5 στο 2.60.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.




Comments


bottom of page