top of page

ΡΟΜΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (02/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΡΟΜΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

 

Η Ρόμα θα υποδεχτεί την Μπάγερν Λεβερκούζεν στο Ολύμπικο (02/05/24 22:00), για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ρόμα θα επιδιώξει να φτάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του θεσμού, καθώς ήταν η περσινή φιναλίστ όπου δεν τα κατάφερε κόντρα στην Σεβίλλη. Η εκπληκτική φέτος πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Λεβερκούζεν στοχεύει στο τρεμπλ για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή η "μαγική" χρονιά. Όποια ομάδα τα καταφέρει να περάσει στον τελικό, θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Μαρσέιγ - Αταλάντα.




ΡΟΜΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (02/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ


Η Ρόμα ήρθε ισόπαλη στο ντέρμπι της Σέριε Α κόντρα στην Νάπολι με 2-2, με τον Έϊμπραχαμ στο 89'. Νωρίτερα είχε προηγηθεί με το εύστοχο πέναλτι του Πάολο Ντιμπάλα. Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι βάσει εικόνας για την ομάδα του Ντε Ρόσι, όπως ήταν λογικό είχαν στο νου το παιχνίδι με την Λεβερκούζεν. Στα προημιτελικά της διοργάνωσης οι "Ρωμαίοι" απέκλεισαν την Μίλαν νικώντας την μάλιστα και στις δύο αναμετρήσεις με 0-1 εκτός στο Μιλάνο και 2-1 στην Ρώμη. Πριν την Μίλαν έχει βγάλει επίσης εκτός τις Φέγενορντ και Μπάιτον. Η βελτίωση που έχει η ομάδα από τον ερχομό του Ντε Ρόσι και έπειτα είναι αρκετά μεγάλα. Στα αγωνιστικά νέα έχουν τεθεί εκτός ο αμυντικός Τσέλεκ και ο Ρομελού Λουκάκου, ενώ παραμένει αμφίβολος ο κεντικός αμυντικλός Σμόλινγκ.



Η Μπάγερν Λεβερκούζεν προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, όπου αρνείται να χάσει επεκτείνoντας το αήττητο σερί σε 47 αναμετρήσεις. Κόντρα σε Ντόρτμουντ εκτός έδρας βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90+7' κάνοντας το 1-1, ενώ στον τελευταίο αγώνα για την Μπουντεσλίγκα κόντρα στην Στουττγκάρδη βρήκε ξανά το τέρμα της ισοφάρισης στο 90+6' γράφοντας το τελικό 2-2. Στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έβγαλε εκτός την Γουέστ Χαμ αφού κέρδισε τον πρώτο αγώνα στην Γερμανία με 2-0 και ήρθε ισόπαλη στο "London Stadium" 1-1. Στόχος σαφώς για την ομάδα του Τσάβι Αλόνσο είναι το τρεμπλ, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας θα επιδιώξει να φτάσει και σε ακόμα έναν τελικό διοργάνωσης. Στα αγωνιστικά νέα οι επιθτετικοί Μπόρχα Ιγκλέσιας και Άνταμ Χλόζεκ συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.



Πρόταση: Αναμένεται μεγάλη μάχη στην Ρώμη σε αυτόν τον πρώτο ημιτελικό. Πιστεύουμε το παιχνίδια θα πάει αρκετά στην τακτική και ίσως να μην δούμε τον αναμενόμενο ρυθμό που μπορούν να παράγουν και οι δύο αντίπαλες ομάδες. Εδώ θα επιλέξουμε το Under 2.5 στο 1.85.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.






Comments


bottom of page