top of page

ΡΟΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ (06/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΡΟΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ (06/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΣΕΡΙΕ Α

 
ΡΟΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ (06/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ
 

Μεγάλο ντέρμπι για την 31 αγωνιστική της στοίχημα σεριε α, με την Ρόμα ως γηπεδούχο να αντιμετωπίζει την Λάτσιο, σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, με την Ρόμα να είναι πιο κοντά στον στόχο αφού βρίσκεται 5η με 52 βαθμούς, ενώ η Λάτσιο είναι στην 7η θέση με 46 βαθμούς και απέχει 4 πόντους από την 6η θέση.






 

Η Ρόμα μετά τον ερχομό του Ντε Ρόσι στον πάγκο, έχει παρουσιάσει τεράστια βελτίωση και αρέσκεται σε ένα πιο επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου. Έχει χάσει κάποιους βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια, με τελευταίο την λευκή ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Λέτσε, σε ένα ματς που δεν ήταν καλή, με τους γηπεδούχους να άξιζαν περισσότερο το τρίποντο αφού δημιούργησαν πιο ουσιαστικές ευκαιρίες για γκολ. Από τρεις σερί νίκες εντός έδρας η Ρόμα, ενώ συνολικά φέτος μετράει 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες εντός έδρας για την Σέριε Α. Σημαντικό ρόλο στην διαχείριση και την χρησιμοποίηση παικτών, θα παίξει το επερχόμενο παιχνίδι στο Μιλάνο κόντρα στην Μίλαν για το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Κρίστενσεν (τραυματίας) και Εντικά (κίτρινες κάρτες). Ενώ ανέτοιμοι είναι οι Σπιναντσόλα και Αζμούν.



Η Λάτσιο με τον Κροάτη Ίγκορ Τούντορ πλέον στον πάγκο, μετά την απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Σάρι, προσαρμόζεται στον τρόπο παιχνιδιού του νέου προπονητή. Μέχρι τώρα μετράει μία νίκη στο Ολίμπικο κόντρα στην Γιουβέντους, με σκορ 1-0 και γκολ που σημειώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα και μία ήττα πάλι με αντίπαλο την Γιουβέντους, αυτή τη φορά στο Τορίνο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με 2-0. Δεν ήταν κακή η εικόνα της Λάτσιο δε αυτά τα δύο παιχνίδια και δείχνει εμφανώς σημάδια βελτίωσης. Ο Κροάτης τεχνικός δεν έχει στην διάθεση του τον βασικό τερματοφύλακα Προβεντέλ, ενώ αμφίβολοι είναι οι κετνρικοί Λατσάρι, Ροβέλα και Ζακάνι.




Πρόταση: Η Ρόμα δίνεται ως φαβορί και η αλήθεια είναι πως είναι καλύτερη ομάδα και με δουλεμένη περισσότερο χρονικό διάστημα μα το στυλ παιχνιδιού που θέλει ο Ντε Ρόσι. Τέσσερις σερί αναμετρήσεις τους έχουν λήξει under 2.5 και μάλιστα με εύρος τερμάτων 0-1 γκολ. Η Ρόμα σίγουρα θα έχει και στο νου το ματς με την Μίλαν για το Γιουρόπα Λιγκ. Επιλογή μας το Χ ημίχρονο στο 2.00, καθώς μοιάζει πιθανό να μην ανοιχτούν οι δύο ομάδες ειδικά στο πρώτο μέρος, πηγαίνοντας σε παιχνίδι με ένταση και μονομαχίες, όπως συνήθως είναι τα περισσότερα μεταξύ τους ματς.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.

Comments


bottom of page