top of page

ΡΟΜΑ - ΙΝΤΕΡ (10/02/24)| ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΕΡΙΕ Α

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΡΟΜΑ - ΙΝΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - Σάββατο (10/02/24 19:00)

 

Η Ρόμα υποδέχεται την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ίντερ, στο Ολίμπικο, για την στοίχημα σεριε α. Σε εξαιρετική φόρμα αμφότερες, προέρχονται από σερί νικών.




ΡΟΜΑ - ΙΝΤΕΡ (10/02/24)| ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΕΡΙΕ Α

 

Η Ρόμα μετά την φυγή του Ζοσέ Μουρίνιο και τον ερχομό του Ντάνιελ Ντε Ρόσσι έχει κάνει 3 στις 3 νίκες με ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Όμως, το πρώτο πραγματικά μεγάλο τεστ είναι αυτό το παιχνίδι απέναντι στην πανίσχυρη φέτος Ίντερ, καθώς τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα ήταν με ομάδες που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού. Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται ο Πάουλο Ντιμπάλα (συνολικά 8 γκολ 6 ασίστ), σκοράροντας 3 γκολ στα δύο τελευταία ματς. Σε καλή κατάσταση και ο Πελεγκρίνι (συνολικά 5 γκολ 1 ασίστ), έχει βρει δίχτυα και στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις στην Σέριε Α. Μόλις μία φορά έχει κερδίσει ομάδα φέτος την Ρόμα στο Ολίμπικο, η Μίλαν στην αρχή σεζόν, έχοντας απολογισμό 8 νίκες 3 ισοπαλίες και 1 ήττα εντός έδρας. Εκτός σταθερά ο επιθετικός Έϊμπραχαμ ενώ ο Εντικα απουσιάζει με την Εθνική του για το Κόπα Άφρικα. Εκτός θα βρίσκονται πιθανώς και οι Σμόλινγκ και Σπινατζόλα, θα κριθεί η ετοιμότητα καθώς απουσιάζουν μεγάλη περίοδο.


 

Η Ίντερ επικράτησε στο ντέρμπι των πρωτοπόρων στην έδρα της ,απέναντι στην Γιουβέντους με το ''αγαπημένο'' της 1-0. Ένα αυτογκόλ του Γκάτι στο 37' ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση. Βέβαια η Ίντερ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δικαίως πήρε το τρίποντο. Έτσι πλέον ξέφυγε με 4 βαθμούς διαφορά και έχοντας και 1 ματς λιγότερο. Άξιο αναφοράς πως έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 51 γκολ και πρώτο σκόρερ της Σέριε Α τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ(19 γκολ) να πραγματοποιεί άκρως παραγωγική σεζόν και την καλύτερη άμυνα με μόλις 10 γκολ παθητικό σε 22 αναμετρήσεις! Η Ίντερ είναι το φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή και πράγματι είναι η καλύτερη και πιο ουσιαστική ομάδα φέτος στην Ιταλία. Σταθερά εκτός ο Κουαδράδο, ενώ δεν θα είναι διαθέσιμος όπως όλα δείχνουν και ο μέσος Φρατέζι.


 


Πρόταση: Η Ίντερ φέτος δείχνει ότι μπορεί να κερδίζει και με ''μισό'' γκολ αν χρειαστεί κρατώντας στα περισσότερα παιχνίδια ανέπαφη της εστία της. Η Ρόμα με τον Ντε Ρόσσι δείχνει να έχει στόχο περισσότερο το σκοράρισμα παρά την προσήλωση στην άμυνα επί Μουρίνιο. Εδώ θα επιλέξουμε το Goal-Goal στο 2.00. Αρκετά ικανές και οι δύο ομάδες στο σκοράρισμα, οι Books μας δίνουν σε αρκετά ικανοποιητική απόδοση το αμφίσκορο και γι΄αυτό το επιλέγουμε.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Comments


bottom of page