top of page

ΡΟΜΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 7/1/24 |ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙΕ Α

Έγινε ενημέρωση: 17 Αυγ

Η Ρόμα υποδέχεται την Αταλάντα στο Ολίμπικο (7/1/24 21:45) για την 19η αγωνιστική της στοίχημα σεριε α με τις 2 ομάδες να τις χωρίζει 1 βαθμός στην βαθμολογία.


ΡΟΜΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 7/1/24 |ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙΕ Α



 

Η Ρόμα ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι της για το 2024 στο Αλιάνζ Στάντιουμ απέναντι στην Γιουβέντους με 1-0 σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με την Ρόμα να χάνει δοκάρι στα πρώτα λεπτά με τον Κριστάντε. Η ''Ρωμαίοι'' είναι πολύ ανταγωνιστικοί όταν αγωνίζονται στο Ολίμπικο μετρώντας την φετινή σεζόν μία ήττα από τη Ρόμα στην αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων τον Σεπτέμβιο. Από τότε έχει μόνο νίκες και μία ισοπαλία με την Φιορεντίνα με 1-1. Αρκετά είναι τα under 2.5 στα παιχνίδια της Ρόμα, χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του προπονητή της άλλωστε Ζοσέ Μουρίνιο. Η ρόμα με νίκη θα ξαναμπεί στην 6άδα της Βαθμολογίας αφού έχει την ευκαιρία να προσπεράσει την Αταλάντα. Εκτός συνεχίζουν να βρίσκονταο οι Abraham, Kumbulla και Ρενάτο Σάντσες ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού Σμόλινγκ.


 

Η Αταλάντα δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε την Λέτσε την προγούμενη αγωνιστική με 1-0 με γκολ του Λουκμαν στο 58΄. Δέχτηκε αρκετές ευκαιρίες από την αντίπαλο της και θα μπορούσε το σκορ να είναι διαφορετικό αλλά και φέτος η Αταλάντα δείχνει να έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει από τα παιχνίδια της πολλές φορές και με γκολ στα τελευταία λεπτά. Βρίσκεται στη 6η θέση ένα πόντο μπροστά από την Ρόμα και ιδανικά δε θέλει να ηττηθεί στο Ολίμπικο. Αγνοεί το τρίποντο στα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με 3 ήττες και μία ισοπαλία. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Hateboer, Toure, Vorlicky ενώ αμφίβολοι είναι οι Palomino και Toloi.


 

Πρόταση: Αρκετά μοιραμένο παιχνίδι που πιθανόν να έχει πολύ την ισοπαλία μέσα. Θα επιλέξουμε το 2 έως 3 συνολικά γκολ στο 1.92 που καλύπτει αρκετά πιθανά σκορ.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

Comments


bottom of page