top of page

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (05/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (05/03/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

 

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο Σαν Σεμπαστιάν (05/03/24 22:00), για το επαναληπτικό γύρο της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Προβάδισμα έχει η Παρί με το 2-0 υπέρ της στον πρώτο αγώνα Παρκ Ντε Πρενς. Χωρίς νίκη η Σοσιεδάδ στα 3 τελευταία παιχνίδια. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα εκτός έδρας γκολ.


ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (05/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 



Η Ρεάλ Σοσεδάδ στα 6 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας δεχτεί 11 τέρματα, ενώ έχει μόλις μία νίκη. Είναι φανερό πως υπάρχει έναν ντεφορμάρισμα στην χειρότερη χρονική περίοδο που θα μπορούσε να συμβεί. Στο τελευταίο παιχνίδι στην Λα Λίγκα της το Σάββατο ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Σεβίλλης με πολλούς από τους βασικούς της παίκτες να βρίσκονται στον πάγκο ενόψει του αγώνα με την Παρί. Για λογαριασμό της Σοσιεδάδ σκόραρα οι Αντρέ Σίλβα 45+5' με πένανλτι και ο Μπρίς Μέντες 90+2'. Στον αγώνα του Παρκ Ντε Πρενς δικαίως ηττήθηκε . Δεν παρουσιάστηκε αντάξια των προσδοκιών. Αυτό διακρίνεται και από τα στατιστικά όπου είχε 0 σουτ στον στόχο. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Φερνάντες, Οντριοθόλα, Μουνιόθ. Αμφίβολος εάν θα βρίσκεται στην αποστολή ο επιθετικός Μπαρεντεχέα.


 

Η Παρί Σεζ Ζερμέν ήρθε ισόπαλη στην έδρα της Μονακό, αφού το παιχνίδι έμεινε στην λευκή ισοπαλία 0-0. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί αρκετοί βασικοί παίκτες των Παριζιάνων ξεκουράστηκαν ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ, βγαίνοντας αλλαγή στο ημίχρονο. Ισορροπημένο ματς με την Παρί να είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Οι Παριζιάνοι μοιάζει για κόμη μία χρονιά να τελειώνουν νωρίς την υπόθεση πρωτάθλημα στην Λιγκ 1 και ο κύριος στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ανώτερη στον πρώτο αγώνα με την Σοσιεδάδ, πηγαίνει στην Ισπανία να σφραγίσει την πρόκριση. Σταθερά παραμένουν εκτός οι τραυματίες Κιμπεμπέ, Κουρζάβα, Μαρκίνιος, Ρίκο και Σκρίνιαρ ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του μέσου Ντανίλο Περέιρα.


 

Πρόταση: Φαβορί για την πρόκριση σαφώς οι Παριζιάνοι. Ωστόσο βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, δεν δικαιολογείται να παίζεται ελαφρώς φαβορί για νίκη η Σοσιεδάδ. Η Παρί την έχει ''πάθει'' αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στην διοργάνωση και σίγουρα θα παρουσιαστεί άκρως σοβαρή και μπορεί να τελειώσει την υπόθεση από νωρίς στο παιχνίδι. Θα πηγαίναμε με το διπλό ωστόσο για περισσότερη ασφάλεια και λόγο ότι η Σοσιεδάδ θα τα παίξει όλα για όλα επιλέγουμε το Χ2 Διπλή ευκαιρία στο 1.55.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης

Comments


bottom of page