top of page

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (29/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ξανά στην αγωνιστική δράση με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στην Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης (29/02/24 21:45) για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.




ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (29/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στην κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 96-85, με πρωταγωνιστές τους Μούσα (13 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και τον Καμπάτσο (12 πόντοι 1 ριμπάουντ 6 ασίστ). Πρώτη σε μέσο όρο πόντων ανά αγώνα, 89 μέσο όρο σε 26 παιχνίδια. Πρώτη και σε αμυντικά ριμπάουντ με 27 μέσο όρο με τον Ταβάρες να έχει ατομικά 6.8 συνολικά ριμπάουντ ανά αγώνα.


 

Ο Παναθηναϊκός (σε αντίθεση με την Ρεάλ Μαδρίτης), προέρχεται από ήττα στον τελικό κυπέλλου από τον Ολυμπιακό με 58-69. Κακή εμφάνιση από τους πράσινους όπου εγκλωβίστηκαν στην καλή άμυνα του αντιπάλου. Μοναδικός διακριθέντας ο Μίτογλου, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του τελικού με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Λούκα Βιλντόσα ενώ εκτός απροόπτου δεν θα αγωνιστεί και ο Κώστας Αντεντοκούμπου.



Πρόταση: Αντιμέτωπες η πρώτη με την τρίτη ομάδα της κατάταξης με την Ρεάλ να είναι βέβαια το φαβορί έχοντας το απόλυτο νικών στην έδρα της. Θα ξαναψάξει να βρει το καλό του πρόσωπο ο Παναθηναϊκός στην Μαδρίτη και θα το παλέψει. Επιλογή μας το +7.5 Χάντικαπ του Παναθηναϊκού στο 1.86.



 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Comments


bottom of page