top of page

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (25/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Βιζίνκ Σέντερ στην Μαδρίτη (25/1/24 21:45),για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έχοντας πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα την φετινή σεζόν, έχοντας και τις κομβικές απουσίες των 2 σέντερ του Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ.





ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (25/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα στο τελευταίο της αγώνα στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Μονακό, εκτός έδρας, με σκορ 98 - 74, έτσι υποχρεώθηκε στην τρίτη της ήττα της στην φετινή Ευρωλίγκα. Δεν κατάφερε να αμυνθεί απέναντι στην εξαιρετική επιθετικά Μονακό και βρέθηκε να είναι πίσω στην 3η περίοδο με 80 - 54! Πρώτος της σκόρερ ήταν ο Μούσα, με μόλις 12 πόντους Είναι φανερό πως χωρίς τον Ταβάρες, η Ρεάλ αποδυναμώνετε και παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο. Αήττητη φέτος στην έδρα της μετράει 10 - 0! Πρώτη σε συγκομιδή πόντων (89 μέσο όρο σε 22 παιχνίδια), σε ασίστ (21 μέσο όρο σε 22 παιχνίδια), σε μπλοκς (3.7 μέσο όρο σε 22 παιχνίδια) και σε αμυντικά ριμπάουντ (27.4 μέσο όρο σε 22 παιχνίδια). Εκτός όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκονται Γιουλ και Ταβάρες για την Βασίλισσα.


 

Ο Ολυμπιακός έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Μπάσκετ Λιγκ με 85 - 80, σε ένα παιχνίδι που έχασε τον Μιλουτίνοφ, αφού αποχώρησε τραυματίας και θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια. Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να προηγηθούν σε κανένα χρονικό σημείο του παιχνιδιού, ωστόσο παρόλο τις διαφορές που ''έχτιζε'' ο Παναθηναϊκός, κατόρθωνε και γύριζε στο παιχνίδι, μάλιστα το τέλος μετατράπηκε σε θρίλερ με τον Γουίλιαμ Γκος να αδυνατεί να βάλει το Λέι απ που θα μπορούσε να χαρίσει την νίκη. Ξεχώρισε για τον Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ (18 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και ο Γκος (16 πόντοι 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ) Στο τελευταίο παιχνίδι του για την Ευρωλίγκα επικράτησε με πολύ καλή εμφάνιση στο Σ.Ε.Φ επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 89 - 72, κάνοντας το 12-10. Στον ήδη τραυματία Φαλ, προστέθηκε και ο Μιλουτίνοφ, αφήνοντας έτσι τους ερυθρόλευκους χωρίς ''καθαρό'' σέντερ.


 



Πρόταση: Σαφώς και φαβορί του παιχνιδιού είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ένας πλήρης ο Ολυμπιακός την δεδομένη χρονική περίοδο θα μπορούσε να διεκδικήσει το παιχνίδι στα ίσια. Με τις απουσίες του Φαλ και Μιλουτίνοφ μοιάζει σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να κερδίσει την αήττητη φέτος στην έδρα της και πρώτη Ρεάλ. Θα πάμε με το Χάντικαπ του Ολυμπιακού +10.5 στο 1.95


 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.



Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

Comments


bottom of page