top of page

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (01/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (01/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - Τελικός Champions league

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (31/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

Ωρα τελικού Τσάμπιονς λιγκ καθώς Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να μονομαχήσουν στον τελικό του Champions League (01/06 22:00, στο Wembley H Βασίλισσα έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί σταθερά τα τελευταία χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αυτό ερμηνεύεται και από τις 14 κατακτήσεις που έχει συνολικά στην ιστορία της. Ραντεβού για την δόξα έχει η Μπορούσια Ντόρτμουντ που έχει μία μοναδική ευκαιρία να κάνει ένα "όνειρο" πραγματικότητα, μετά από πολλά χρόνια να κατακτήσει για δεύτερη φορά το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.






Πρόταση: Η Ρεάλ είναι σαφώς το φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο και αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις. Η Ντόρτμουντ στον τελευταίο αγώνα του εμβληματικού αρχηγού της Μάρκο Ρόις με την φανέλα της ομάδας, θέλει να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο την ιστορία του με το κλαμπ. Δεν θα το κάνουν εύκολο οι Γερμανοί και θα πάμε με το Χ στο 4.10.





 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



Σχόλια


bottom of page