top of page

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21/04/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΛΑ ΛΙΓΚΑ

 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Μπαρσελόνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου (21/04/24 22:00), στο ''Ελ Κλάσικο'' της 32ης αγωνιστικής της προγνωστικά La Liga. Αμφότερες προέρχονται από ευρωπαϊκές αναμτρήσεις στη Νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, με την διαφορά πως η Ρεάλ πήρε την πρόκριση για τους 4 της διοργάνωσης ενώ η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε καθώς υπέστη βαριά ήττα με 1-4 στην Βαρκελώνη.


Για το Ισπανικό πρωτάθλημα η ''Βασίλισσα'' βρίσκεται πρώτη με 8 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της φετινής Λα Λίγκα ενώ οι ''Μπλαουγκράνα'' θα ψάξουν αντίδραση μετά τον αποκλεισμό αλλά και για να ξαναμούν στην μάχη του τίτλου.






 


Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε και πήρε την πρόκτιση στα πέναλτι γαι τους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ. Η κανινκή διάρκεια έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1 και σε συνδυασμό με το 3-3 της Μαδρίτης το ματς οδηγήθηκε μέχρι τα πένλατι. Παρόλο που η ''Βασίλισσα'' προηγήθηκε αρκετά νωρίς στο 12' με το γκολ του Ροντρίγκο, το ματς εξελίχθηκε σε μονόλογο στην συνέχεια μτ ην Σίτι να καροδοκεί στο την άμυνα την Ρεάλ. Για την Λα Λίγκα η Ρεάλ τρέχει ένα σερί 4 νικών, με τελευταίο ματς αυτό στην έδρα της Μαγιόρκα όπου πήρε δίκαιη νίκη με το γκολ του Τσουαμενί στο 48'. Οι ''Μερένγκες'' διαθέτουν στο πρωτάθλημα την καλύτεη επίδοση σε άμυνα και επίθεση με συνολικό απολογισμό 67 τέρματα υπέρ και μόλις 20 κατά. Σταθερά εκτός οι τραυατίες Κουρτουά και Αλάμπα ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Βινίσιους Τζούνιορ.





Η Μπαρτσελόνα πηγαίνει στο Κλάσικο με την πίκρα από τον αποκλεισμό της κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν με το βαρύ 1-4 στην Βαρκελώνη, παρόλο που είχε φύγει με την νίη στον πρώτο αγώνα στο Παρκ Ντε Πρενς με σκορ 2-3. Προηγήθηκε με το γκολ του Ραφίνια στο 12', ωστόσο η αποβολή του Αραούχο στο 29' μετέτρεψαν τον αγώνα σε μονόλογο των Παριζιάνων. Πριν από αυτή την ήττα οι ''Μπλαουγκράνα'' είχαν ένα σερί 6 νικών σε όλες τις διοργανώσεις, ενλω οι 4 από τους τελευταίας 5 αγώνες έχουν λείξει με επιβεβαίωση στο Under 2.5. Σταθερά παραμε΄νουν εκτός οι τραυματίες Μπαλντέ και ο μέσος Γκάβι.





 

Πρόταση: Πλούσια σε γκολ τα 5 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων με επιβεβαιωμένο το over 2.5 σε όλα. Ενδεχομένως να υπάρχει κόπωση και ίσως επηρεάσει σε ορισμένο βαθμό τον ρυθμό του παιχνιδιού. Θα πάμε με το Χ στο 4.00. Η Μπαρτσελόνα πρέπει να βγάλει αντίδραση και δεν έχει άλλα περιθώρια, καθώς αν ηττηθεί μένει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου. Η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από ένα άκρως απαιτιτικό σε αντοχή παιχνίδι στην Αγγλία που είχε και παράταση, γιαυτί θεωρούμε πως αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία.


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



Comments


bottom of page