top of page

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (09/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (09/04/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (09/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Τρίτη (09/04/24 22:00) στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την κάτοχου του τροπαίου Μάντσεστερ Σίτι για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράδοση να συναντιούνται τα τελευταία δύο χρόνια οι δύο ομάδες στον δρόμο για τον τελικό, μετρώντας από μία πρόκριση η κάθε μία. Σε αρκετά καλή κατάσταση και οι δύο αντίπαλοι, αναμένεται μεγάλη μάχη στην Μαδρίτη.






 

Η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από 3 σερί νίκες στην Λα Λίγκα, με τελευταία να είναι κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με σκορ 2-0 στο Μπερναμπέου. Την δουλειά για την ''βασίλισσα'' την έκανε ο Ροντρίγκο με δύο δικά του τέρματα στο 8' ύστερα από ασίστ του Μπραχίμ Ντίαζ και στο 73' μετά από ασίστ του Μπέλιγνχαμ. Έτσι παραμένει σταθερά πρώτη στην βαθμολογία του Ισπανικού πρωταθλήματος έχοντας απόσταση 8 βαθμών από την δεύτερη Μπαρτσελόνα. Στους 16 οι ''Μαδριλένοι'' απέκλεισαν δύσκολα την Λειψία, νικώντας 0-1 στην Γερμανία και φέρνοντας ισοπαλία 1-1 στην Μαδρίτη. Αήττητη την φετινή σεζόν η Ρεάλ στην έδρα της. Επέστρεψε και είναι έτοιμος ξανά ο Μιλιτάο ενώ δεν υπολογίζονται οι εδώ και καιρό τραυματίες Κουρτουά και Αλάμπα.



Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται εξίσου από νίκες στην Πρέμιερ λιγκ. Επικράτησε εκτός έδρας της Κρίστα Πάλας με σκορ 2-4. Επιβλητική για ακόμη ένα παιχνίδι δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι της και έχοντας μεγάλο ποσοστό κατοχής της μπάλας. Είχε εύκολο έργο στην προηγούμενη φάση κόντρα στην Κοπεγχάγη, αποκλείοντας την από την συνέχεια με συνολικό σκορ 6-2 με δύο καθαρές νίκες. Αήττητο σερί τρέχει η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς έχει να ηττηθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο. Προβλήματα στην άμυνα καθώς δεν υπολογίζονται ο κεντρικός αμυντικός Άκε και ο Γουόκερ, αλλά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κροάτη αμυντικού Κβάρντιολ.



Πρόταση: Πρόκειται για το πιο αμφίρροπο ζευγάρι σε αυτά τα προημιτελικά με τις δύο ίσως ποιοτικότερες ομάδες της Ευρώπης. Θα ''πέσει'' αρκετή τακτική και από τις δύο πλευρές. Επιλέγουμε το Χ ημίχρονο στο 2.25.


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



Comments


bottom of page