top of page

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (14/1/24) | Προγνωστικά

Τελικός ΣούπερΚαπ Ισπανίας με Κλάσικο, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα (14/1/24 21:00), σε ουδέτερη τοποθεσία στο Al-Awwal Park.Δείτε παρακάτω την ανάλυση του αγώνα και τα προγνωστικά για τον αγώνα.




 

H Ρεάλ πήρε το εισητίρειο για την πρόκριση στο τελικό του κυπέλλου απέναντι στην συμπολίτισσα Ατλέτικό με 5-3 στην παράταση και σκορ κανονικής περιόδου 3-3. Έδειξε μέταλλο η Βασίλισσα και τώρα θα βρεί την Μπαρτσελόνα σε ένα τελικό έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της καθώς παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά είναι ξανά στην πρώτη θέση της Λα Λίγκα μαζί με την Χιρόνα. Η Ρεάλ έχει όπως έχουμε ξανα αναφέρει μεγάλο βάθος στο ρόστερ. Στο παιχνίδι με την Ατλέτικό πήρε γκολ από 3 αμυντικούς της, σημάδι το πόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κατέχει σε όλες τις θέσεις. Η Ρεάλ έχει κερδίσει στα 6 από τα τελευταία 7 παιχνίδα της. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αλάμπα, Κουρτουά και Μιλιτάο, απουσίες που ήδη προϋπήρχαν.


 

Πιστή στο ραντεβού της και η Μπαρτσελόνα όπου επικράτησε της Οσασούνα στον ημιτελικό με 2-0 και σκόρερ του Λεβαντόφσκι και Γιαμάλ. Δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο η απόδοση της ομάδας, σίγουρα όχι σε αυτό που θέλει ο προπονητής τον Μπλαουγκράνα Τσάβι, αλλά διαθέτει ποιότητα και εξίσου ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως και η Ρεάλ. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω 7 βαθμούς από την κορυφή. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κανσέλο ενώ παραμένου εκτός οι τραυματίες Γκάβι, Μαρτίνεζ, Ραφίνια και Τερ Στέγκεν.


 

Πρόταση: Είναι γεγονός πως η Ρεάλ είναι πιο έτοιμη και καλοδουλεμένη ομάδα από την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο πρόκειται για τελικό κυπέλλου και δεδομένου των αποδόσεων θα πάμε κόντρα και θα πάρουμε στο διπλό της Μπαρτσελόνα στο 2.95. Οι Μπλαουγκράνα έχουν ανάγκη πιο πολύ αυτό το τρόπαιο για ψυχολογικούς κυρίως λόγους.

 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού


Commentaires


bottom of page