top of page

Προκριματικά Euro Ελλάδα Γαλλία

Έγινε ενημέρωση: 11 Ιουλ




Η Ελλάδα υποδέχεται στην Οπάπ Αρένα την Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των προκιματικών αγώνων του Ευρο 2024. Η Ελλάδα δεν είχε επίσημο αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική, είχε ρεπό, και έπαιξε φιλικό αγώνα στην Ριζούπολη απέναντι στην Νέα Ζηλανδία επικρατώντας με 2-0 σε έναν αγώνα που θετική εντύπωση άφησε το νέο αστέρι του Παοκ ο Κωσταντέλιας ο οποίος σκόρασε κιόλας.Έχει κλειδώσει την τρίτη θέση και η απευθείας πρόκριση για την Εθνική ομάδα χάθηκε στον προηγούμενο αγώνα με την Ολλανδία και το μυαλό είναι περισσότερο στα πλέι οφς όπου όπως έγινε γνωστό θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν για ένα εισητίριο στην τελική φάση του γιούρο. Αμφίβολο είναι αν στο πάγκο της θα παραμείνει ο Πογέτ καθώς με τα τελευταία γεγονότα μάλλον θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι (είναι τιμωρημένος για σήμερα και δεν θα βρίσκεται ο ίδιος στον πάγκο).


Σε συνέντευξη του σε Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ο ουρουγουανός κόουτς δήλωσε μεταξύ άλλων: "Δεν θέλω να φύγω από εδώ. Αν μιλάω, είναι γιατί θέλω να γίνουν πράγματα. Χρειαζόμαστε συνέχεια και σταθερότητα. Ο,τι ζητάω από τους παίκτες του, το ζητάω επίσης από τα αφεντικά μου. Χρειάζομαι περισσότερα, πιο γρήγορα, ώστε όλοι να νικήσουμε μαζί"


Στα αγωνιστικά νέα τιμωρημένοι είναι ο Μάνταλος και ο Κουρμπέλης ενώ στην αποστολή υπάρχουν νέα πρόσωπα, ο Ζέκα και ο Τσιγγάρας.


 

Η Γαλλία έφτασε στην Αθήνα με ...αρκετή φόρα μετά το συντριπτικό 14-0 απέναντι στο με κατεβασμένα ''χέρια΄'' Γιβλαρτάρ όπου έμεινε και με 10 παίκτες στο 18' λεπτό και μετά οι αστέρες της Εθνικής Γαλλίας δεν έδειξαν κανένα οίκτο και έβαζε γκολ κυριολεκτικά ..όποιος ήθελε. Έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση και συνεπώς την απευθείας πρόκριση, στόχος είναι να κλείσει με θετικό τρόπο την παρουσία της σε αυτόν τον όμιλο.


Ο ποροποντής των τρικολόρ Ντιντιέ Ντεσάμπ δήλωσε στην στην συνέντευξη τύπου:

''Το πρώτο ματς ήταν δύσκολο. Έχει ποιότητα η Ελλάδα. Κερδίσαμε μόνο 1-0. Το κοινό θα είναι το ολοκληρωτικό τους στήριγμα. Ετοιμάζονται για τον Μάρτιο, για αυτούς είναι ένας σημαντικός αγώνας. Θα γίνει ματς υψηλού επιπέδου"


Τραυματίας αποχώρησε στο προηγούμενο ματς ο μέσος της Παρί Ζαϊρ-Εμερί και δεν βρίσκετα στην αποστολή


 

Πρόταση: Η Ελλάδα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην Γαλλία η οποία ''ξεχιλίζει'' από ταλέντο και ποιότητα σε όλους τους τομείς. Θα δώσει προσοχή στα μετόπισθεν αλλά εκτιμούμε οι Γάλλοι θα βρουν τρόπους να διασπάσουν τις αμυντικές γραμμές. Ξεχωρίσαμε το ακριβές σκορ 0-2 στο 7.40



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page