top of page

Προγνωστικά Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός Βαλένθια

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ





Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Βαλένθια για την αγωνιστική της Ευρωλίγκας και θα επιδιώξει να συνεχίσει το αήττητο σερί του που μετρά σχεδόν 1 μήνα.Στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις της περασμένης εβδομάδας έκανε το 2/2 στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας της Ζαλγκίρις με 73-71 και νικώντας τη Βίρτους Μπολόνια με 90-76.Την Δευτέρα πήρε τη νίκη δυύσκολα απέναντι στην ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος με τον Κέντρικ Ναν να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής με 18 πόντους πέρνοντας μάλιστα πάνω του τις κρίσιμες αποφάσεις στο τέλος του αγώνα, δείχνοντας έτσι πως ήρθς στην Ελλάδα με όρεξη και ηγετικές τάσεις. Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου.



 

Η Βαλένθια φαίνεται να έχει χάσει την φόρμα της αφού έχει γνωσρίσει την ήττα στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στην EuroLeague και το ισπανικό πρωτάθλημα. Στην Ευρωλίγκα έρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες χάνοντας από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια. Πρώτος σκόρερ στην ήττα από την Μπαρτσελόνα ήταν ο Ίνγκλις με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ.Αντιμετωπίζει προβήματα απουσιών καθώς εκτός θα είναι ο Χέρμανσον και ο Τζόουνς, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιόβιτς που δεν έπαιξε κόντρα στην Μπασκόνια λόγω τραυματισμού.


Βαθμολογία Euroleague

 

Πρόταση: Πιστεύουμε πως ο Παναθναϊκός μπορεί να συνεχίσει το καλό σερί και με΄σα στην έδρα του δύσκολα θα βρει μεγάλα προβήματα απέναντι σε αυτή την προβληματική Βαλένθια. Ξεχωρίσαμε το παρακάτω Bet Builder


Συνολική απόδοση 14


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

Comentários


bottom of page