top of page

Προγνωστικά FA CUP 28/02/24 | Κόντρα στους γηπεδούχους

Έγινε ενημέρωση: 14 Ιουλ

Με 4 αγώνες συνεχίζεται στην Αγγλία την Τετάρτη (29/02/24) η φάση των 16 του πιο ιστορικού τροπαίου στον κόσμο, FA CUP. Συγκεκριμένα σέντρα έχουμε στο:

Τσέλσι - Λιιντς (21:30)

Γουλβς - Μπράιτον (21:45)

Νότινγκχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45)

και Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον (22:00)



Δείτε παρακάτω με λίγα λόγια τα προγνωστικά στοιχήματος που διαλέξαμε στον κάθε αγώνα. Σε αγώνες κυπέλλων και συγκεκριμένα στα κύπελλα της Αγγλίας πρέπει να λαμβάνουμε πάντα υπόψιν πως μπορεί τα ''φαβορί'' να μην δίνουν το αναμενόμενο βάρος στο παιχνίδι και πολύ συχνά παρατηρούμε ροτέισον. Έτσι μπορεί να παρουσιαστούν αρκετές καλές ευκαιρίες στο στοίχημα, εντοπίζοντας επιλογές ''Value Bet''.


Προγνωστικά FA CUP 28/02/24 | Κόντρα στους γηπεδούχους

 

Τσέλσι - Λιιντς (21:30): Απογοήτευση στην Τσέλσι αφού για ακόμη μία φορά ηττήθηκε σε τελικό κυπέλλου από την Λίβερπουλ και το FA CUP αποτελεί ίσως πλέον το μόνο τρόπαιο που μπορεί να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες κατάσκτησης. Η Λίντς βρίσεκται δεύτερη στην Τσάμπιονσιπ με 72 βαθμούς μαζί με την Ίπσουιτς και πίσω από την πρώτη Λέστερ (78 βαθμοί). Παίζει ωραίο και επιθτεικό ποδόσφαιρο την φετινή σεζόν και μπορεί να δημιουργήσει σίγουρα ζημιά σε αυτή την απογοητευτική φετινή Τσέλσι. Επιλογή μας το Χ2 Διπλή ευκαιρία στο 2.50. Αξίζει η κόντρα.


 

Γουλβς - Μπράιτον (21:45): Αμφίρροπο παιχνίδι στο στάδιο Μολινέ που μπορεί να ''γύρει'' και στις 2 πλευρές. 1-4 είχε κερδίσιει η Μπράιτον φέτος μέσα στην Γουβλς, ωστόσο τότε ήταν σε άριστη φόρμα. 0-0 το παιχνίδι πριν ένα μήνα στην έδρα της Μπράιτον. Εξαιρετικά δύσκολο για πρόβλεψη και σε σημείο και σε τέρματα. Επιλογή μας το Χ ημίχρονο ή Χ τελικό στο 1.72.


 

Νότινγκχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45): Από ήττες προέρχονται αμφότερες. Η Νότινγχαμ έχασε 4-2 στην έδρα της Βίλα και η Μάντσεστερ μετά από 5 σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ υπέστη ήττα στο Όλντ Τράφοντ από την Φούλαμ με 1-2. Ανοιχτά και τα 2 φετινά παιχνίδια μεταξύ τους με τον γηπεδούχο να κερδίζει στην κάθε περίπτωση. Επιλογή μας εδώ το Goal - Goal στο 1.62. Κακές άμυνες και ποιότητα στην επίθεση και στις 2 πλευρές.


 

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον (22:00): Με πολύ καλή ψυχολογία η Λίβερπουλ σαφώς μετά την κατάκτηση του EFL CUP, μέσα σε όλους του στόχους φέτος έχει στόχο την κατάκτηση όλων των τροπαίων. Πεσμένη η Σαουθάμπτον που φαίνεται να μην βρίσκει λύσεις στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, απομακρύνθηκε από τις 2 πρώτες προνομιούχες θέσεις της Τσάμπιονσιπ. Θα πάει με φιλοδοξίες στο μέρσεϊσαϊντ.Λογικά θα δούμε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ. Επιλογή μας το 2 έως 3 γκολ στο 2.18. Λογικά η Λίβερπουλ θα πάρει το παιχνίδι σε σβηστό ρυθμό. Ακολουθεί απαιτητικό πρόγραμμα.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Comentarios


bottom of page