top of page

ΠΟΡΤΟ - ΑΡΣΕΝΑΛ (21/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΠΟΡΤΟ ΑΡΣΕΝΑΛ Προγνωστικά - Ανάλυση | (Τετάρτη 21/02/24 22:00) | Τσάμπιονς Λιγκ

 

Η Πόρτο υποδέχεται την Άρσεναλ στο Ντραγκάο για την νοκ άουτ φάση των 16 του Ουέφα Τσάμπιοκνς Λιγκ. Με σύμμαχο την παράδοση η Πόρτο, καθώς δεν έχει ηττηθεί από την Άρσεναλ εντός έδρας. Σε τεράστια φόρμα οι Λονδρέζοι.


ΠΟΡΤΟ - ΑΡΣΕΝΑΛ (21/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Η Πόρτο έχει μείνει πίσω στην μάχη για το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία καθώς ''γκέλαρε'' στα 2 από τα τελευταία 5 παιχνίδια της, γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της Αρούκα με 3-2 και μένοντας στην λευκή ισοπαλία με την Ρίο 'Αβε εντός έδρας. Το Σάββατο κέρδισε εύκολα την Εστρέλα στο Ντραγκάο με 2-0 με σκόρερ τους Γκαλένο και Ζοάο Μάριο. Πήρε την πρόκριση ως δεύτερη στον όμιλο της στο Τσάμπιονς Λιγκ με 12 βαθμούς, όσους και η Μπαρτσελόνα, ωστόσο υστερούσε στην ισοβαθμία. Πίσω άφησε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Αντβέρπ. Δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση ο τραυματίας αμυντικός Ζαϊντού.


 

Η Άρσεναλ σκορπίζει τους αντιπάλους της στην Πρέμιερ Λιγκ, επόμενο της εξαιρετικής κατάστασης που βρίσκεται. 5 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια της, σκοράροντας μάλιστα 21 τέρματα ενώ δέχτηκε μόλις 2! Τερμάτισε πρώτη στον όμιλο στον Τσάμπιονς Λιγκ με 13 βαθμούς μπροστά από Αϊντχόφεν, Λανς και Σεβίλλη. Σταθερά εκτός οι τραυματίες Τίμπερ, Ζιντσένκο και Βιεϊρά ενώ υπάρχουν σενάρια επιστροφής για Γκάμπριελ Ζεσούς, Τόμας Πάρτεϊ (μετά από μεγάλη αποχή) και Τομιγιάσου.


 

Πρόταση: Πρώτο παιχνίδι και η Πόρτο θα επιδώξει σίγουρα να μην ηττηθεί για να έχει σοβαρές ελπίδες στον επαναληπτικό στο Έμιρείτς. Η Άρσεναλ ίσως βγάλει κόπωση. Θα ρισκάρουμε στο Χ πηγαίνοντας κόντρα στην φόρμα των Άγγλων. Η Πόρτο μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της. Χ στο 3.80



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


コメント


bottom of page