top of page

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (07/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (07/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (07/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Η Παρί Σεζ Ζερμέν θα υποδεχτεί στο "Παρκ Ντε Πρενς" την Μπορούσια Ντόρτμουντ (07/05/24 22:00), στην ρεβάνς του δεύτερου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 1-0 υπέρ των Γερμανών στο Σίγκαλ Ιντούνα Παρκ, με φόντο ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στο "Wembley". Όποια από τις δύο ομάδες τα καταφέρει θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου.



Η Παρί Ζεν Ζερμέν δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στον πρώτο αγώνα και το γεγονός πως δεν σκόραρε ήταν καθαρά θέμα ατυχίας. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι 100% επικεντρωμένη στο Τσάμπονς Λιγκ, έχοντας κατακτήσει την Λιγκ 1 και αποσκοπεί να βρεθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της στον τελικό της διοργάνωσης. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας μπακ Λούκας Ερναντές.



Η Ντόρτμουντ ήταν αποτελεσματική στον πρώτο αγώνα και πήρε μία πολύτιμη νίκη που καλείται να υπερασπιστεί στο Παρίσι. Η Μπορούσια έρχεται από επιβλητική νίκη στην Μπουντεσλίγκα με 5-1 κόντρα στην Άουσμπουργκ και εφόσον δεν τα έχει πάει και καλά στο Γερμανικό πρωτάθλημα θέλει να ολοκληρώσει την μεγάλη έκπληξη και να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού το σύνολο του Κροάτη προπονητή Τέρζιτς, με την ίδια "συνταγή" όπως και στον πρώτο αγώνα.



Πρόταση: Σαφώς το φαβορί είναι οι "Παριζιάνοι" με την ποιότητα που διαθέτει να είναι δεδομένη. Το 1-0 των Γερμανών όμως τους δίνει την ευκαιρία να παραταχθούν με στόχο την υπεράσπιση του και δύσκολα φαίνεται πως θα ανοίξει.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.






Commentaires


bottom of page