top of page

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (10/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (10/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

 
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Μεγάλο ματς στο Παρκ Ντε Πρενς, με την Παρί Σεν Ζερμέν να υποδέχεται στην Μπαρτσελόνα (10/04/24 20:00), στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αρκετά καλή φόρμα αμφότερες.





 

Η Παρί Σεζ Ζερμέν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Λιγκ 1 και θα τα δώσει όλα κόντρα στους Μπλαουγκράνα για να φτάσει πιο κόντρα στον κύριο στόχο της τα τελευταία έτη, να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια της, με τελευταίο να είναι μία ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Κλερμόν. Ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον αγώνα αλλά λίγο η μη αξιοποίηση των πολλών ευκαιριών και λίγο το ότι οι αρκετοί βασικοί παίκτες δεν ξεκίνησαν από την αρχή, έφεραν το Χ. Στον προηγούμενο γύρο των ''16'' οι Παριζιάνοι έβγαλαν εκτός την Ρεάλ Σοδιεδάδ με ...συνοπτικές διαδικασίες καθώς η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανώς μεγάλη. Σταθερά εκτός οι αμυντικοί Κιμπεμπέ και Κουρζάβουα. Δεν είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος εξαιτίας συμπλήρωσης κίτρινων καρτών, Χακίμι.




Η Μπαρτσελόνα ανεβάζει ''στροφές'' στα τελευταία της παιχνίδια. Μετά την επιβλητική νίκη στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης με 0-3, επικράτησε στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην Λας Πάλμας στην Βαρκελώνη με 1-0, με σκόρερ των Ραφίνια στο 59', με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται από το 24' με παίκτη λιγότερο. Στην φάση των ''16'' απέκλεισε την Νάπολι με συνολικό σκορ 4-2, ισόπαλο το πρώτο παιχνίδι στην Νάπολι και στο δεύτερο οι Μπλαουγκράνα επικράτησαν με 3-1. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκάβι και Κρίστενσεν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πέδρι.





Πρόταση: Φορμαρισμένες οι δύο ομάδες, ικανές αρκετά στο σκοράρισαμ με γρήγορους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές επιθετικά. Παράδοση στα γκολ τα περισσότερα μεταξύ τους παιχνίδια. Θεορώντας την Παρί φαβορί και δύσκολο να χάσει μέσα στην έδρα της, επιλέγουμε το 1Χ Διπλή ευκαιρία και Goal - Goal στο 2.05.



 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.

Comentarios


bottom of page