top of page

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΥΩΝ (21/04/24) | ΠΡΟΓΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΥΩΝ (21/04/24 22:00) | ΠΡΟΓΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΛΙΓΚ 1

 
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΥΩΝ (21/04/24) | ΠΡΟΓΩΣΤΙΚΑ
 

Στον απόηχο της μεγάλης πρόκρισης στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχτεί στο Παρκ Ντε Πρνες την Λυών (21/04/24 22:00) , στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικήε της Α ΓΑΛΛΙΑΣ. Φαβορί σαφώς είναι οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα με διαφορά ασφαλείας 10 πόντων από την δεύτερη Μπρεστ. Η Λυών παλεύει να μαζέψει τα φετινά ''κομμάτια'' της από το κάκιστο ξεκίνημα που είχε, κατόρθωσε όμως να μάχεται για την είσοδο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.



Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία στην Α' Γαλλίας.



Η Παρί Σεζ Ζερμέν θριάμβευσε στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, κατορθώνοντας να ανατρέψει το σε βάρος της 2-3 του πρώτου αγώνα, επικρατώντας με 1-4. Παρότι που βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 12', η κόκκινη που πήρε ο Αραούχο μετέτρεψε τον αγώνα σε μονόλογο για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Αρχικά ο Ντεμπελέ ισοφάρησε σε 1-1 στο 40' κα ιστο δεύτερο μέρος ο Βιτίνια στο 54' και τα δύο γκολ του Κιλιάν Εμπαμπέ στο 61' με πέναλτι και στο 89', σφράγισαν τον θρίαμβο και την πρόκριση στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Λιγκ 1 η Παρί είχε ''γκέλαρε'' κόντρα στην ουραγό Κλερμόν στο τελευταίο της παιχνίδι μένοντας στο 1-1. Εντός έδρας για το πρωτάθλημα φέτος μετράει 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα. Λούκα Ερναντές και Μανοέλ Ουγαρτέ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω συμπλήωσης καρτών. Σταθερά εκτός οι τραυματίες Κουρζάβουα, Σέρχιο Ρίκο και Κιμπεμπέ.




Η Λυών δίνει μάχη να μπει στην εξάδα, προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια από το κακό πρώτο μισό που έκανε στην φετινή σεζόν. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτήν την στιγμή στην Λιγκ 1, έχοντας 5 νίκες στα τελευταία παιχνίδια, ενώ εκτός έδρας μετραέι 6 διαδοχικές νίκες. Οι κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο φένεται πως ''έπιασαν τόπο'' και η Λυών δείχνει πως θα κατορθώσει να τερματίσει σε θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο μπακ Ταλιαφίκο καθώς δέχτηκε κόκκινη κάρτα στον προηγούμενο αγώνα.





 


Πρόταση: Φαβορί είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο προέρχεται από μεσοβδόμαδα παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα βρει απέναντι μία πιο ''φρέσκια'' θεωριτικά Λυών που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Εδώ πάμε με το Goal-Goal στο 1.65, που μοιάζει απίθανο να μην επιβεβαιωθεί με την επιθετική ικανότητα των δύο ομάδων.


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.







Comments


bottom of page