top of page

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (18/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κυριακή 18/02/24 20:30) - ΑΝΑΛΥΣΗ - ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | Σούπερ Λιγκ

 

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον Ολυμπιακό (18/02/24 20:30) για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Και για τις δύο ομάδες ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια μεσοβδόμαδα.





ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (18/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε την Τετάρτη από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας με τελικό σκορ 0-1 για το Κύπελλο και καλείται να ανατρέψει στην κατάσταση στο επερχόμενο παιχνίδι την Τετάρτη στην Λεωφόρο. Δεν έπιασε τα στάνταρ του στον αγώνα κυπέλλου και δίκαια ηττήθηκε. Ο Λουτσέσκου κράτησε στον πάγκο σημαντικούς παίκτες για να διαχειριστεί στο δύσκολο σερί αγώνων, αλλά εκ του αποτελέσματος δεν δικαιώθηκε. Στο πρωτάθλημα είναι ακόμα πρώτος, παρά την ισοπαλία με την ΑΕΚ με 1-1, ισοφαρίζοντας με την κεφαλιά του Κεντζιόρα στο 89'. Ξανά διαθέσιμος ο Κωσταντέλιας ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο τιμωρημένος στο αγώνα Κυπέλλου Τάισον.



Ο Ολυμπιακός έκανε ξεκίνημα με το δεξί έχοντας τον νέο Ισπανό τεχνικό στον πάγκο του, Μεντιλίμπαρ, επικρατώντας στο Γ. Καραϊσκάκης της Φερεντσβάρος, με 1-0 και γκολ του Ελ Καμπί στο 83' μετά από όμορφη προσπάθεια και σέντρα του Ρόντινεϊ. Δείχνει καλύτερη εικόνα σε σχέση με πριν την αλλαγή προπονητή. Στο πρωτάθλημα, επικράτησε του ΟΦΗ εντός έδρας με 4-0 και γκολ του Μασούρα, Ποντένσε, Ελ Καμπί και Φορτούνη. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, εν αναμονή του κρίσιμου αγώνα για το Κόνφερενς Λιγκ την Πέμπτη στην Βουδαπέστη.


 

Πρόταση: Μυστήριο παιχνίδι, δεδομένου πως θα γίνει επιλογή παικτών από του προπονητές, αφού και οι δύο ομάδες έχουν να δώσουν σημαντικά παιχνίδια μεσοβδόμαδα. Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ σκόρπισε τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης με σκορ 2-4, αλλά οι συνθήκες είναι αρκετά διαφορετικές τώρα. Ανεβασμένος ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αν δεν νικήσει ενδέχεται να εκτοπιστεί από την κορυφή της βαθμολογίας. Επιλογή μας το Χ στο 3.50.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.

Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Comments


bottom of page