top of page

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (28/04/24)| ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 27 Ιουν

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (28/04/24)| ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

 

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στην Τούμπα (28/04/24 19:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφς της Σούπερ Λιγκ. Ακόμη ένα άκρως κομβικό σημασίας παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να είναι αναγκασμένοι να πάρουν την νίκη για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες όσο αναφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος ενώ από την άλλη πλευρά οι "κιτρινόμαυροι" εάν δεν ηττηθούν στην Θεσσαλονίκη θα είναι αναμφίβολα το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.


ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (28/04/24)| ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
 

Η Βαθμολογία των πλέι οφς τη Σούπερ Λιγκ


 

Προγνωστικά:


Ο ΠΑΟΚ έχει μία φανερή "καθίζηση" στην απόδοση του, αγνοώντας την νίκη στα 5 τελευταία συνολικά παιχνίδια που έχει δώσει σε Ελλάδα και Κόνφερενς Λιγκ. Κόντρα στην Λαμία εκτός έδρας, στον τελευταίο αγώνα που έδωσε για τα πλέι οφς της Σούπερ Λιγκ ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1, κατορθώνοντας να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Σβαμπ. Έτσι από εκεί που βρισκόταν σε θέση ισχύος, πλέον απέχει 7 βαθμούς (με ματς λιγότερο) από την πρώτη στην βαθμολογία ΑΕΚ και όπως είναι επόμενο η νίκη είναι μονόδρομος. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και στα 5 τελευταία παιχνίδια του ενώ έχει επιβεβαιωθεί στο Over 2.5 στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του για την Σούπερ Λιγκ. Χωρίς εκ νέου αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Ξανά διαθέσιμο ο Ζίβκοβιτς.




Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 3-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα ενάντια στους πράσινους. Με δύο τέρματα του Ελίασον στο 7' και 69' και ένα του Πόνσε στο 38', η Ένωση είναι πλέον το φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και αν δεν ηττηθεί στην Τούμπα θα είναι στο χέρι της να "σηκώσει" ξανά το τρόπαιο. Σε καλή φόρμα δείχνει να βρίσκεται το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από 3 σημαντικές διαδοχικές νίκες. Στους 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες της επιβεβαιώθηκε το Over 2.5, με τους κιτρινόμαυρους να σκοράρουν σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Εκτός όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται ο βασικός αμυντικός Μουκουντί για την ΑΕΚ.



Πρόταση:


Δύο ομάδες η μία σε κακό μομέντουμ και η άλλη με την ψυχολογία στα ύψη. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια πρέπει να ρισκάρει και να κυνηγήσει το ματς. Η ΑΕΚ θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα και αν ο "δικέφαλος του βορρά" αφήσει ανοιχτούς χώρους, μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό η ομάδα του Αλμέιδα. Στις προηγούμενες φετινές συναντήσεις τους η ΑΕΚ μετράει 1 νίκη, ενώ δύο μας έληξαν ισόπαλα με αμφότερες να βρίσκουν δίχτυα. Αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι. Θα πάμε με το Goal - Goal στο 1.75 που μοιάζει να είναι το πιο πιθανό σενάριο.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.





टिप्पणियां


bottom of page