top of page

Παναθηναϊκός Ρεν Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ

Έγινε ενημέρωση: 27 Αυγ


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην κατάμεστη λεωφόρο την Ρεν για τον τρίτο αγώνα στη φάση των ομίλων του Ουέφα Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι που οι πράσινοι θα αγωνιστούν στη λεωφόρο, διότι το Ο.Α.Κ.Α που έδωσε τον πρώτο του αγώνα απέναντι στη Βιγιαρεάλ νικώντας με 1-0 κρίθηκε ως μη κατάλληλο να φιλοξενηθεί αγώνας.



 


Ο Παναθηναϊκός έπειτα από τον ...μισό αγώνα που έδωσε στο Φάληρο βρίσκει μπροστά του ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι πολύ κρίσιμο για την έκβαση του ομίλου. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου και αν κατορθώσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Γάλλους θα έχει θέσει γερές βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Φέτος οι πράσινοι παίζουν πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και σκοράρουπιο εύκολα. Απουσίαζε από την τελευταία προπόνηση ο Χουάνκαρ, μετά την περιπέτεια με την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν και εκτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Κλεϊνχέισλερ».



Η Ρεν έρχεται στην Ελλάδα με κακή ψυχολογία. Στα 3 συνεχόμενα τελευταία παιχνίδια έχει ηττηθεί ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη φετινή σεζόν μακριά από το γήπεδο της. Στον πρώτο αγώνα του ομίλου επικράτησε της Μακάμπι Χάιφα με 3-0 στο Ροαζόν Παρκ και στο δεύτερο παιχνίδι γνώρισε την ήττα στην Ισπανία απέναντι στην Βιγιαρεάλ δημιουργώντας όμως περισσότερες ευκαιρίες πληρώνοντας την αναποτελεσματικότητα της. Πρόκειται για μια αρκετά γρήγορη ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές επιθετικά που μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Από το παιχνίδι θα απουσιάζει ο Artur Theate λόγω τραυματισμού.


Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη καθώς ο ζυγός μπορεί να γύρει και στις 2 πλευρές. Ο Παναθηναϊκός πιστεύουμε θα δυσκολευτεί απέναντι στην ταχύτητα των Γάλλων και βλέπουμε το διπλό να έχει περισσότερη αξία 2.80 (Value bet). Θα πάμε όμως σε πιο ασφαλή επιλογή και θα επιλέξουμε το χ2 διπλή ευκαιρία στο 1.52


 


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.

Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.

Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.

Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

πατήστε εδώ

Comments


bottom of page