top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ 14/12/23|ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα (14/12/23 19:45) στην Λεωφόρο, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, σε ένα παιχνίδι ''τελικό'', στο οποίο ''παίζεται'' η τρίτη θέση και το εισητίριο για τους 32 του Κόνφερενς Λιγκ.


ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ

 

O Παναθηναϊκός δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο, λόγω της αναβολής της αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ και πηγαίνει πιο ''φρέσκος'' στον κρίσιμο αγώνα με την Χάιφα. Βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, έχοντας χάσει τον αρχικό στόχο της συνέχισης στο Γιουρόπα Λιγκ, έχει στραμμένο το επίκεντρο του στην κατάκτηση της θέσης που θα δώσει συνέχεια στις ευρωπαϊκές του περιπέτειες. Ενώ άρχισε με το δεξί με τη νίκη απέναντι στην Βιγιαρεάλ δεν ήρθαν στην συνέχεια τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά πάλεψε τα παιχνίδια του και τα περισσότερα κρίθηκαν στο γκολ. Οι πράσινοι ''βολεύονται'' και με την ισοπαλία και σε σχετική ερώτηση που έγινε στην συνέντευξη τύπου προς τον προπονητή του Παναθηνϊκόυ Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο ίδιος δήλωσε "Δεν μπορώ να έχω δεύτερες σκέψεις. Δεν το κάναμε ποτέ μέχρι τώρα, σε κανένα παιχνίδι, ούτε στα ευρωπαϊκά. Δεν το έχουμε σκεφτεί ως ομάδα. Δεν μπήκαμε ποτέ με το σκεπτικό ότι μπορούμε να προφυλάξουμε το σκορ ή να παίξουμε για ένα αποτέλεσμα που να μας βολεύει.

Δεν είναι στο στυλ μας, δεν είναι στο δικό μου στυλ και τον τρόπο επικοινωνίας με τους παίκτες. Πρέπει να είμαστε θετικοί στον τρόπο που το παίζουμε. Πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από τον εαυτό μας. Οι ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό έχουν σαν φυσιολογικό αποτέλεσμα τη νίκη. Ελπίζω να το δείξουμε και αύριο. Θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας, κάτι που είναι θετικό". Εκτός λόγω τραυματισμών βρίσκονται οι Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν.


 

Η Μακάμπι Χάιφα έρχεται στην Ελλάδα με στόχο μόνο την νίκη, αφού βρίσκεται στην 4η θέση στον όμιλο με 2 βαθμούς έναντι 4 των πράσινων. Δεν κατάφερε να παρουσιάσει τίποτα αξιόλογο σε 5 αγώνες και με 1 τέρμα υπέρ και 8 παθητικό, το πρόβλημα που έχει στο σκοράρισμα είναι προφανές. Έχει μια τελευταία ευκαιρία και οδηγός της είναι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους, όπου οι Ισραηλινοί μπορούσαν να είχαν πάρει την νίκη αν αξιοποιούσαν κάποια εκ των ευκαιριών που σπατάλησαν, και κόλλησαν στο 0 αμφώτεροι. Προέρχεται από 2 ισοπαλίες, μία στο πρωτάθλημα με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με 1-1 και μία μέσα στην έδρα την Βιγιαρεάλ με 0-0 όπου κατάφερε να μείνει όρθια. Εκτός λόγω τραυματισμών βρίσκονται οι Goldberg, Hazziza, Saba kai Menahem.


 

H Βαθμολογία στον όμιλο του Παναθηναϊκού


Πρόταση: Ο Παναθηναϊκός θα θέλει να μπει δυνατά και να εκμεταλευτεί την έδρα του, αλλά η Μακάμπι δεν έχει λόγο να να ανοιχτεί και σίγουρα θα επιδιώξει ένα παιχνίδι σε αργό τέμπο, να κρατήσει το σκορ χαμηλά με σκοπό αν μπορέσει να ''κλέψει'' το ματς προ το τέλος. Γι'αυτό θα πάμε με το Χ ημίχρονο στο 2.15


 

Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού



Σχόλια


bottom of page