top of page

Παναθηναικός-Ολυμπιακός με bet builder σε απόδοση 9.5

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ


Έναρξη της ευρωλίγκας για τη φετινή σεζόν έχουμε σήμερα με το ντέρμπι των αιωνίων (21:15) να δεσπόζει και τα μάτια όλων στραμμένα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Μετά τον διασυρμό του στη Ρόδο σε ένα μικρής σημασίας παιχνίδι που και οι δύο ομάδες δεν ήταν στο 100% των δυνατοτήτων τους ο Παναθηναικός θα ψάξει σήμερα αντίδραση με λίγα εισιτήρια να έχουν απομείνει πλέον διαθέσιμα πριν το sold out.

Ο Ολυμπιακός παρόλο που ο προπονητής του τόνισε πως ήταν ίσως η χειρότερη προετοιμασία των τελευταίων ετών για τον ίδιο παρουσίασε ένα πιο συμπαγές σύνολο στην προηγούμενη συνάντηση των δύο αντιπάλων και παρέδωσε σεμινάρια άμυνας. Εκτός υπολογίζεται ο σέντερ Μουσταφά Φαλ για τον Ολυμπιακό ενώ για τον Παναθηναικό είναι εκτός ο Ντίνος Μήτογλου καθώς αμφίβολος είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με πένθος στις φανέλες εξαιτίας του θανάτου του Γιάννη Ιωαννίδη.


Πιστεύουμε πως και σήμερα ο Ολυμπιακός εύκολα η πιο δύσκολα στο τέλος θα επικρατήσει και ξεχωρίσαμε τις παρακάτω επιλογές για συνδιασμό σε bet builder.


Νικητής αγώνα Ολυμπιακός

Isaiah Canaan:Over 1,5 τρίποντα

Nikola Milutinov:Over 0.5 assist

Isaih Canaan:Over 8,5 πόντοι

Κώστας Παπανικολάου:Οver 2,5 assist


Συνολική Απόδοση 9.5



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.

Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.

Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.

Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.

Comments


bottom of page