top of page

Παναθηναικός-Μπάγιερν Μονάχου με bet builder στο 9.

Έγινε ενημέρωση: 22 Ιουν


Παναθηναικός-Μπάγιερν Μονάχου με bet builder στο 9.
Ο Παναθηναικός φιλοξενεί σήμερα στο κλειστό του ΟΑΚΑ(21:15) την Μπάγιερν Μονάχου για την δεύτερη αγωνιστική της ευρωλίγκας.




Οι Πράσινοι ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό στην πρώτη αγωνιστική στην παράταση και ψάχνουν απέναντι στους γερμανούς την πρώτη τους νίκη που θα τους δώσει την ώθηση που χρειάζονται για την συνέχεια στην διοργάνωση.Οι παίκτες του Αταμάν παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τον τελικό της Ρόδου και το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέριες και κυρίως λόγω προσωπικών λαθών.Σήμερα δε θα αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ του τρυφιλλιού στο προηγούμενο ματς,απουσία που πιστεύουμε θα παίξει ρόλο στο σημερινό αποτέλεμα.Εκτός θα είναι ο Μήτογλου ενώ αμφίβολοσ κρίνεται και ο Παπαπέτρου.

Η Μπάγιερ Μονάχου επικράτησε της Άλμπα Βερολίνου πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Φρανσίσκο με 17 πόντους ακολουθώντας οι Μπόνγκα και Μπούκερ με 11 και 10 αντίστοιχα πόντους,μπαίνοτας έτσι εμ το δεξί στις υποχρεώσεις της στην ευρωλίγκα.

Πιστεύουμε η ομάδα του Πάμπλο Λάσο θα δώσει συνέχεια στο καλό της ξεκίνημα και θα φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ ξεχωρίζοντας το 1ΗΜ-2ΤΕλ στο 9 ποντάροντας επίσης και σε ένα δυνατό ξεκίνημα του Παναθηναικού.


 

Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.

Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.

Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.

Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.

Comments


bottom of page