top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (09/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (09/02/24 21:15)

 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο Ο.Α.Κ.Α την Φενέρμπαχτσε του Γιασικεβίτσιους, για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στην μεγάλη μάχη της τετράδας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόβαθμες μετρώντας 15 νίκες - 10 ήττες αμφότερες.




ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (09/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από κακό αποτέλεσμα στην Μπάσκετ Λιγκ απέναντι στον Άρη, καθώς γνώρισε την ήττα με 70-73 στο Ο.Α.Κ.Α. Κατώτεροι των προσδοκιών οι πράσινοι δεν έκαναν καθόλου καλή εμφάνιση με τον Γκραντ πολυτιμότερο (11πόντοι 4 ριμπάουντ 4 ασίστ). Έντονα ενοχλημένος ο προπονητής των πρασίνων Αταμάν, με το γεγονός πως το ματς ορίστηκε Δευτέρα. Την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο εντός με79-62, ενώ στο Κάουνας γνώρισε την ήττα από την Ζαλγκίρις με 80-68 πληρώνοντας τα δικά του λάθη. Σπουδαία εμφάνιση για ακόμη μία φορά ο Κέντρικ Ναν ( 26 πόντοι 3 ριμπάουντ 4 ασίστ). Καλή εμφάνιση και από τον Λεσόρστ με 14 πόντους 7 ριμπάουντ 2 ασίστ). Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, καθώς Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερναγκόμεθ και Ιωάννης Παπαπέρου επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά την απουσία από τον παιχνίδι του πρωταθλήματος.


 

Η Φενέρμπαχτσέ πήρε το το παιχνίδι απέναντι στην Γαλατασαράι με 90-74 στην Σούπερ Λίγκι Τουρκίας. Την περασμένη εβδομάδα για την Ευρωλίγκα, πήρε την νίκη απέναντι στην Βιλερμπάν με 73-83, ενώ ηττήθηκε στην έδρα της φορμαρισμένης Μονακό με 76-69. Ενώ ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι την τρίτη περίοδο, λύγισε απέναντι στον εκπληκτικό Μάικ Τζέιμς και τους υπόλοιπους ''άσους'' των Γάλλων στην τελευταία περίοδο. 11 πόντους σημείωσε ο Τούρκος Σανλί, ενώ από 11 είχαν οι Μοτεγιούνας, Μότλεϊ και Γουίλμπεκιν. Μακριά από την έδρα της η Τούρκικη ομάδα μετράει 4 νίκες και 9 ήττες. Τέταρτη καλύτερη επίθεση η Φενέρ στην Ευρωλίγκα με 83.4 μέσο όρο σε 25 αναμετρήσεις. Αναμένονται να είναι εκτός οι Μπίρσεν, Μέστογλου και ο Καναδός Πιέρ.



Πρόταση: O Παναθηναϊκός έχει 5 στις 5 νίκες στα τελευταία παιχνίδια τους εντός έδρας στην Ευρωλίγκα. Ίσως θα θέλαμε στον άσσο λίγο παραπάνω για να τον επιλέξουμε. Θα πάμε κόντρα και θα επιλέξουμε το διπλό στο 2.50, κυρίως λόγο ικανοποιητικής απόδοσης και της ανετοιμότητας που μπορεί να υπάρχει σε ορισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού.


 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.





留言


bottom of page