top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ (19/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτιζάν στο Ο.Α.Κ.Α (19/1/24 21:15), για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με στόχο να δώσει συνέχεια στο καλό σερί νικών του και στην πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε στα προηγούμενα παιχνίδια του. Δείτε παρακάτω το Bet Builder που ξεχωρίσαμε.


Δείτε εδώ αναλυτικά την Βαθμολογία της Ευρωλίγκας.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ (19/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2 στα 2 την προηγούμενη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλές εμφανίσεις, παίζοντας εκπληκτικές άμυνες, συγκεκριμένα απέναντι στην Μονακό επιβλήθηκε εντός έδρας με 88-63, με Λεσσόρτ (23 πόντοι 9 ριμπάουντ 5 ασίστ) και Ναν (21 πόντοι 4 ριμπαουντ 2 ασίστ) να πρωταγωνιστούν, κρατώντας τον πρώτο σκόρερ στην διοργάνωση, Μάικ Τζέιμς, μόλις στους 11 πόντους. Έτσι παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας βάζοντας γερές βάσεις για την παραμονή του στην πρώτη 6αδα. Είναι η δεύτερη ομάδα στα κλεψίματα με τον Γκραντ να έχει 1.8 μέσο όρο κλεψίματα ανά παιχνίδι. Εκτός συνεχίζει να βρίσκεται ο τραυματίας Βιλντόζα.


 

Η Παρτιζάν πήρε 1 από τα 2 παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας, αυτό με την Μακάμπι στην έδρα της με 88 - 79, παρόλο που ξεκίνησε κάκιστα την πρώτη περίοδο με 0 - 16 στα πρώτα λεπτά και 11 - 29 στο τέλος της περιόδου, μπόρεσε από την τρίτη περιόδο να αντιστρέψει την κατάσταση και με πρωταγωνιστές τους Ντόζιερ (23 πόντοι 7 ριπάουντ 3 ασίστ) και Nunnally (20 πόντοι 9 ριμπάουντ 5 ασίστ) πήρε την νίκη στο τέλος. Βρίσκεται στην 9η θέση με 11 νίκες και 10 ήττες ενώ εκτός έδρας μετράει μόλις 3 νίκες και 8 ήττες. Εκτός βρίσκεται ο Αβράμοβιτς.




 

Πρόταση: Ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι και είναι δικαίως το φαβορί στην αναμέτρηση. Βρίσκεται σε καλή φόρμα και είναι πολύ δύσκολο για την Παρτιζάν να διασπάσει την καλή άμυνα που παίζει στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Αταμάν. Δείτε παρακάτω το Bet builder που ξεχωρίσαμε για την αναμέτρηση.



Marius Grigonis Πόντοι Over 10.5

Konstantinos Mitoglou Ριμπάουντ Over 4.5

Kendrick Nunn Κλεψίματα Over 0.5

Kostas Sloukas Ασίστ Over 4.5


Συνολική απόδοση 5.40

 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού



Comments


bottom of page