top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 7/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 12 Ιαν

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ (7/1/24 17:00)


* Όλοι οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ διεξάγονται κεκλεισμένων των Θυρών


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 7/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

 




O Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι που καθόταν στον πάγκο του ο νέος προπονητής Φατίχ Τερίμ επικράτησε με 2 - 0 πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση. Δεν είχε μεγάλη αλλαγή η εικόνα του με αυτή που είχε η ομάδα επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κάτι που είναι λογικό καθώς το χρονικό διάστημα της αλλαγής είναι μικρό. Η μόνα ''πινελία'' του Τούρκου προπονητή που ήταν διακριτή είναι πως οι πράσινοι φαίνεται να επιχειρούν να δημιουργήσουν φάσεις από παιχνίδι στον άξονα και όχι με πλαγιοκοπήσεις. Οι παίκτες ήταν πιο συγκεντρωμένοι και δεν έγιναν λάθη ούτε απροσεξίες όπως στον αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Εκτός παραμένουν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν και Σέκεφελντ, εκτός ο Πέρεθ και Βέρμπιτς λόγω καρτών κ ενώ προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να επιστρέψει ο Ισπανός Μπακ Χουάνκαρ. Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα Δημήτρησ Λιμνιός.


 

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το νέο έτος με νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό στην έδρα του, σε ένα χορταστικό παιχνίδι με 5 γκολ και σκορ 3-2 με τον Torrejon Silva να σημειώνει Χατ τρικ. Μακριά από το Αγρίνιο ο Παναιτωλικός δεν τα πάει καλά έχοντας συγκεντρώσει 2 βαθμούς σε 8 αναμετρήσεις. Βρίσκεται σε καλή φόρμα όμως αφού στα τελευταία 5 παιχνίδια του, μαζί και με αγώνα κυπέλου, έχοντας και την ισοπαλία με την ΑΕΚ με 2-2 όπου είχε βγάλει αντίδραση από το 0-2 που βρέθηκε πίσω δείχνοντας χαρακτήρα.


 

Πρόταση : Μία καλή επιλογή είναι το Goal - Goal με τον Παναιτωλικό να βρίσκεται σε καλό ''φεγγάρι'' και σημειώνοντας πως με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έχει βρει δίχτυα στα προηγούμενα παιχνίδια του μέσα στην σεζόν, θα πάμε με το Goal - Goal στο 2.50





 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού


Comments


bottom of page