top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο ( 10/1/24 21:30) στο δεύτερο ραντεβού τους για την φετινή σεζόν, αυτή τη φορά για το Κύπελλο, μετά τον επεισοδιακό πρώτο αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης που διακόπηκε στο ημίχρονο με το σκορ στο 1-1.


*Όλοι οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ και του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ


 

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στην Λεωφόρο τον Παναιτωλικό με 2-1 την Κυριακή και πλέον βρίσκεται πρώτος στο πρωτάθλημα με 40 βαθμούς. Ο Σπόραρ που πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο δικαίωσε τον Φατίχ Τερίμ και με 2 τέρματα στο 51΄και 89΄το τριφύλλι πήρε αυτό που ήθελε, με τον Παναιτωλικό να μειώνει με τον Σενγκέλια στο 92΄. Ουσιαστικός και χωρίς λάθη στο παιχνίδι παρουσιάζεται η ομάδα με το Τούρκο προπονητή στα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο. Αυτό θα είναι το πρώτο κρίσιμο τεστ από τότε που αποχώρησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έχει ενδιαφέρον να δούμε την εικόνα των πρασίνων στο ντέρμπι. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σένκεφελντ μετά τον τραυματισμό που είχε. Εκτός παραμένουν Παλάσιος, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν.


 

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ΑΕΚ ΜΕ 1-2 ΣΤΟ Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ σε ένα πολύ επεισοδιακό ματς που την παράσταση ''έκλεψαν'' διαιτητικά λάθη. Οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν 2 γκολ από στατικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον Μασούρα να μειώνει σε 1-2 λίγο πριν την ανάπαυλα, από ωραία πάσα του Φορτούνη. Για ακόμα ένα παιχνίδι η άμυνα του Ολυμπιακού και κυρίως ο Ορτέγκα ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Το παιχνίδι περνούσε για ακόμη μία φορά από τα πόδια του Φορτούνη, ενώ με εξαίρεση τον Μασούρα και τον Ναβάρο που προσπάθησε κανένας άλλος ο οποίος ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα η ήρθε από τον πάγκο δεν πρόσφερε κάτι το αξιοσημείωτο. Εκτός παραμένει ο Μπιέλ και κατά πάσα πιθανότητα και ο Ελ Αραμπί δε θα βρίσκεται στην αποστολή.


 

Πρόταση: Αρκετά αμφίροπο ματς με τον Ολυμπιακό να είναι πιο προβληματικός σε πολλές πτυχές στο παιχνίδι του. Θα τολμήσουμε να πάμε με το 2διπλό στο 3.60 με την λογική ότι ο Ολυμπιακός θα ψάξει αντίδραση μετά τα όσα έγιναν με την ΑΕΚ και έχει την ευκαιρία να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα του δώσει τεράστια ώθηση για την συνέχεια.

 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού



Comments


bottom of page