top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (05/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Έγινε ενημέρωση: 14 Ιουν

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (05/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - Basket League

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (05/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πλησιάζει η έναρξη της σειράς των τελικών της Basket league ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο πρώτος αγώνας της σειράς διεξάγεται στις 05/06/24 στο «ΟΑΚΑ» με τους πράσινους να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.



Ο Παναθηναϊκός με την ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας νούμερο 7 για το «τριφύλλι», απέκλεισε στα play offs ΠΑΟΚ και Άρη με 2-0 και στις δύο περιπτώσεις. Οι πράσινοι θέλουν βέβαια να τελειώσουν την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο με το θετικό πως ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.



Ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό αποκλείoντας το Περιστέρι με 2-0 και καλείται να σπάσει την έδρα του αιωνίου αντιπάλου για να κατακτήσει και τους 3 εγχώριους φετινούς τίτλους, έχοντας πάρει το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μεγάλο πλήγμα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα η απώλεια του Μουστάφα Φαλ που δεν υπολογίζεται έως το τέλος της σεζόν.



Πρόταση: Ο Παναθηναϊκό από την μία έχει την ψυχολογία με το μέρος του και το πλεονέκτημα της έδρας και ο Ολυμπιακός από την άλλη μεριά θέλει το πρωτάθλημα για να δείξει την ανωτερότητα του στις εγχώριες διοργανώσεις. Δύσκολα το παιχνίδι θα αποκτήσει ρυθμό για μεγάλο διάστημα και θα επιλέξουμε το under 152.5 πόντους στο 1.92. Πρώτο λόγο έχουν οι άμυνες.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά και τις αναλύσεις μας.


Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Comments


bottom of page