top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22/03/24 21:15) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (22/03/24 21:15) στο Ο.Α.Κ.Α., για την 31 αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε ένα άκρως κομβικό παιχνίδι όπου με νίκη οι πράσινοι μπορούν να προσπεράσουν τους Μπλαουγκράνα και να βρεθούν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ''αγκαλιά'' με το πλεονέκτημα, εφόσον καλύψουν την διαφορά του -8 της ήττας στο πρώτο παιχνίδι στην Βαρκελώνη. Τρεις αγωνιστικές υπολείπονται για το φινάλε της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα.




Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Ευρωλίγκας εδώ.


 

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε κατά κράτος τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με τελικό σκορ 76-89. Κυρίαρχος καθόλη την διάρκεια του αγώνα, έχτισε από νωρίς διαφορά και την κράτησε σε όλο το παιχνίδι. Σε πολύ καλό βράδυ αρκετοί παίκτες των πρασίνων με τους Λεσόρτ (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) πρώτο σκόρερ, τον Σλούκα (17 πόντοι, 3ριμπάουντ, 10 ασίστ) να είναι μέσα σε 39 πόντους και τον Μήτογλου να σημειώνει 17 πόντους ενώ μάζεψε και 9 ριμπάουντ. Έτσι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογία με 19 νίκες και 11 ήττες, όσες έχουν οι Φενέρμπαχτσε και η Μονακό, ωστόσο υπερτερεί αυτών στην ισοβαθμία. Καμία εξέλιξη με τους τραυματίες Αντεντοκούμπο και Βιλντόζα, παραμένουν εκτός πλάνων.


 

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από ήττα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε με 88-74. Οι ''μπλαουγκράνα'' δεν ήταν σε καλό βράδυ απέναντι στην τούρκικη ομάδα. Π΄ρωτος σκόρερ του ματς και της Μπαρτσελόνα ήταν ο Μπριζουέλα με 18 πόντους, ωστόσο οι υπόλοιποι έμειναν σε ''ρηχά νερά''. Πλέον πάει στο Ο.Α.Κ.Α με κύριο στόχο να κρατήσει την διαφορά και να μείνει δεύτερη στην ισοβαθμία, καθώς εύκολο πρόγραμμα στις τρεις εναπομείναντες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Χωρίς κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα η ΜΠαρτσελόνα, αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στο Ο.Α.Κ.Α.



Πρόταση: Σε πολύ καλή κατάσταση και καλό μομέντουμ ο Παναθηναϊκός, στο χέρι του η κατάληψη της δεύτερης θέσης, σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα που προέρχεται από ήττα στην οποία έχασε και διαφορά και το σενάριο να χάσει δεύτερη διαφορά συνεχόμενα είναι υπαρκτό βάσει του ντεφορμαρίσματος που δείχνει η εικόνα της. Θα πάμε με το παρακάτω Bet Builder:


Νικητής αγώνα: Παναθηναϊκός με Χάντικαπ -9.5

Κέντρικ Ναν: Over 16.5 πόντοι

Μήτογλου: Over 6.5 ριμπάουντ


Συνολική απόδοση: 6.30


 


 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευση

Comments


bottom of page