top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (25/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (25/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (25/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ο.Α.Κ.Α (25/04/24 21:15), για το Game 2 στην μεταξύ τους σειρά στα Play Ofs της Ευρωλίγκας με στόχο την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου. ''Must win'' παιχνίδι για τους πράσινους που δεν κατόρθωσαν ουσιαστικά σπατάλησαν το πλεονέκτημα έδρας, γνωρίζοντας την ήττα στον πρώτο αγώνα από την Μακάμπι με 87-91.




Ο Παναθηναϊκός παρόλο που ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο διάστημα στου αγώνα και ενώ είχε προβάδισμα 7 πόντων στο τέλος της 3ης περιόδου, σημαντικά λάθη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και η ευστοχία των παικτών της Μακάμπι στα κρίσιμα καλάθια, οδήγησαν τους πράσινους σε μία ήττα... εκτός πλάνων. Ο δεύτερος αγώνας έχει πλέον χαρακτήρα ''must win'' καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν οδυνηρό αποκλεισμό. Για το ''τριφύλλι'' ξεχώρισαν οι Λεσόρτ (22 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ) που ήταν και πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης και ο Κώστα Σλούκας με κάνοντας ''double double'' με 12 πόντους, 2 ριμπάουντ και 13 ασίστ. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών θα παρατάξει για ακόμη έναν αγώνα την ομάδα του ο Εργκίν Αταμάν.



Η Μακάμπι Τελ Αβίβ διάβασε σωστά το πρώτο παιχνίδι στο Ο.ΑΚ.Α. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τα λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού και με σύμμαχο τα επιθετικά ριμπάουντ έκαναν το break και θα πηγαίνουν στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς σε πολύ καλό μομέντουμ. Πολυτιμότερος για την ομάδα του Ισραήλ, ήταν ο Αμερικανός άσσος Μπάλντγουϊν με 15 πόντους 1 ριμπάουντ και 7 ασίστ ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Κόλσον με 18 πόντους. Πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα του Οντέντ Κάτας σκοράρει 90+ πόντους, σημαντικό στατιστικό για την καλή επιθετική λειτουργιά της ομάδας. Στα αγωνιστικά νέα, ανησυχία έχει προκαλέσει το χτύπημα του Μπάλντγουϊν στην 4η περίοδο του πρώτου αγώνα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι ''ετοιμοπόλεμος'' ενόψει του Game 2.




Πρόταση: Δεν έχει περιθώρια ο Παναθηναϊκός που πρέπει να φέρει στα ίσια την σειρά πάση θυσία, σε διαφορετικό σενάριο θα κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό. Στάθηκε πολύ καλά η Μακάμπι στο Ο.Α.Κ.Α και επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό μας πως θα ο αγώνας θα έκρυβε κινδύνους. Σε πολύ καλή κατάσταση αμφότερες και χωρίς προβλήματα απουσιών, λογικά θα δούμε ξανά ανοιχτό παιχνίδι με καλό ρυθμό. Επιλέγουμε το Over 166.5 συνολικοί πόντοι στο 1.85


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος και τις αναλύσεις μας.



Comments


bottom of page