top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (31/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο Ο.Α.Κ.Α (31/1/24 21:15), για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με στόχο την επιστροφή στις νίκες, με στόχο να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και να μείνει στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (31/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 

O Παναθηναϊκός λύγισε απέναντι στην Μακάμπι με 90-75, με τον Καλαιτζάκη (17 πόντους και 3 ριμπάουντ) και τον Γκραντ (13 πόντους 5 ριμπάουντ , 5 ασίστ) να ξεχωρίζουν, με τον Ναν να αποχωρεί από τον αγώνα με πρόβλημα στον αγκώνα. Φάνηκε η απουσία του Κώστα Σλούκα, ωστόσο η απόδοση των πράσινων δεν ήταν παρόμοια με αυτή των προηγούμενων εκπληκτικών εμφανίσεων τόσο αμυντικά τόσο και επιθετικά. Δεύτερος καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης στα κλεψίματα ο Γκραντ με 1.8 σε 23 αγώνες. Στον αγώνα για την Μπάσκετ λιγκ επιβλήθηκε του Απόλλων Πάτρας με 55-87 σβηστά, με τον Αταμάν να δίνει ''ανάσες'' κυρίως στον Γκραντ. Δεν υπολογίζονται Κώστας Σλούκας, Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι.


 

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι ομάδα με πολλά ''σκαμπανεβάσματα''. Βρίσκεται σε καλή φόρμα με 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια σε Ευρωλίγκα και την Ιταλική Λέγκα Α. Με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στην έδρα της, στο τελευταίο της παιχνίδι που έδωσε για την Ευρωλίγκα επικράτησε με 74-70. Κορυφαίος για την Αρμάνι ήταν ο Σιλντς (23 πόντους 5 ριμπάουντ 5 ασίστ) και ο Μακ Γκρούντερ (11πόντους 6 ριμπάουντ). Εκτός έδρας μετράει μόλις 2 νίκες σε 10 αναμετρήσεις. Στο εγχώριο πρωτάθλημα της επιβλήθηκε της Σασάρι με 80-65, με τους Νάπιερ (17 πόντοι 4 ασίστ) και Μίροτιτς (16 πόντοι 1 ριμπάουντ 2 ασίστ) να ξεχωρίζουν. Δεν υπολογίζεται για τον αγώνα ο τραυματίας Baron.



Πρόταση: Μπορεί η Αρμάνι να είναι εκτός δεκάδας, αλλά είναι ακόμα ζωντανή και μόνο αδιάφορη δεν θα παραταχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. Ο αγώνας κρύβει παγίδες για τον Παναθηναϊκό που πρέπει να διαχειριστεί και τα προβλήματα τραυματισμών και την ετοιμότητα των παικτών του. Θα πάμε με το +4.5 Χάντικαπ της Μιλάνο στο 1.95


 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.



Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.





Comentários


bottom of page