top of page

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (28/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο (28/02/24 21:00) τον Άρη, για την 25η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ. Από συνεχόμενες ''γκέλες'' προέρχονται οι πράσινοι. Σε καλή φόρμα ο Άρης με 3 συνεχόμενες νίκες.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (28/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

 

O Παναθηναϊκός χάνει ολοένα και περισσότερο ''έδαφος'' στην μάχη της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ, ενόψει Play off. Στα 3 τελευταία του παιχνίδια (μαζί με το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ), δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει. Με αντίπαλο την Κηφισιά στην Λεωφόρο προηγήθηκε με τέρμα του Παλάσιος στο 37', ωστόσο η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο αμυντικός Σέκενφελντ στο 64', άλλαξε τις ισοροπίες, με την Κηφισιά να πιέζει και να κάνει ευκαιρίες και βρήκε το γκολ με το αυτογκόλ του Αράο στο 68'. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά είχε σημαντική φάση για να πάρει το τρίποντο ωστόσο δεν το κατόρθωσε. Προβληματισμός στο τριφύλλι καθώς οι εμφανίσεις στα τελευταία μας δεν είναι πειστικές. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες. Γεντβάι, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν. Επιστρέφουν οι Τσέριν και Μπερνάρ.


 

Ο Άρης έχει 3 συνεχόμενες νίκες συνολικά κρατώντας το 0 στην άμυνα και στα 3, απέναντι σε Βόλο (2-0), Ατρόμητο (0-2) και Παναιτωλικό (0-1). Βαθμολογικά η 5η θέση μοιάζει εξασφαλισμένη ενώ αντιθέτως υπάρχει διαφορά εννέα βαθμών από τον τέταρτο Ολυμπιακό και δύσκολα θα καλυφτεί. Μονόδρομος η κατάκτηση του Κυπέλλου για τους κιτρινόμαυρους, όπου βρίσκονται ένα βήμα πριν τον τελικό. Δεν υπολογίζεται ο Σαβέιρο καθώς είναι τιμωρημένος. Επιστρέφουν οι Μοντόγια και Φαμπιάνο.


 

Πρόταση: Στον πρώτο αγώνα στην Θεσσαλονίκη ο Άρης είχε βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό και τον είχε κερδίσει με 2-0. Διαφορετικό ωστόσο το ''σκηνικό'' την δεδομένη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός ''καίγεται'' για την νίκη περισσότερο. Θα πάμε με το under 2.5 στο 1.80, το οποίο επιβεβαιώνεται στα τελευταία ματς και των 2 ομάδων. Δύσκολα θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης

Comentários


bottom of page